20 februari 2022

verslag Brussel 6 maart: een overwinning voor Luka!!+ verslag PK: 3 titels(Oliver, Luka, Elise), 1x zilver(Senne), 4x brons(Kilian, Beau, Jente, Lander D)

zondag 6 maart BK Brussel: 

Een hele dikke proficiat aan onze kangoeroes Emma, Louis en Seppe. Ook een dikke bravo voor onze benjamins  Elize, Doris, Julie, Bram, Sam en  Florian!! Ze deden dit heel mooi op het prachtige decor van het park van Laken!!

Bij de pupillen een schitterende, heel sterke en enorm spannende overwinning voor Luka De Belder bij de 2de jaars pupillen!!! Dikke proficiat Luka!! En wat waren we allemaal fier en blij!!! Ook een dikke pluim voor Bente, Marieke, Lander en Oliver die knap de bergen trotseerden met mooie resultaten!!!Bij de miniemen heel mooie top 20 plaatsen!! Bij de eerste jaars meisjes werd Beau heel mooi 13de. Bij de 2de jaars een 3 op een rij(Bouchra 18de, Ayleen 19de en Jenthe 20ste), bijna 4 op een rij met Jos├ęphine op plaats 22.  Bij de jongens eerste jaars was Senne jammer genoeg de grote pechvogel vandaag met een spike in de voet bij de start. Ondanks het ongemak werd hij nog mooi 17de. Bij de 2de jaars een mooie wedstrijd voor Lander met een knappe 13de plek!

Proficiat aan iedereen!!!

Verslag PK te Essen 20/2: 

Wat een geweldige dag voor onze jeugd!!! 3 titels, 1x zilver, 4x brons, vele top 10 plaatsen en de geweldige inzet van iedereen!!! Wat zijn we tevreden trainers!!! Onze clubkleuren stonden mooi in de kijker!! Proficiat allemaal!!

Bij de kangoeroes een heel mooie prestatie voor Ward!!!

Bij de benjamins vele spannende wedstrijden met geweldige resultaten en de prachtige inzet van iedereen, ook velen die mooi konden opschuiven tijdens de wedstrijd!!!

Bij de pupillen jongens maar liefst 2 titels!!

Oliver Braet, die zelfs met voorsprong over de lijn kwam bij de eerste jaars!! Zo blij dat hij was en dit op de dag dat zijn peter uit Ierland kwam supporteren voor hem! Wouter ook een heel mooie 7de plaats in deze reeks. 

Luka De Belder, die met heel ruime voorsprong won bij de 2de jaars! Hij maakte er een heel sterk tempo van, geweldig om te zien hoe soepel hij door de velden gaat! In deze reeks ook heel knap brons voor Kilian Reynaert en het was spurten tot aan de lijn!! Ook nog mooie top10 plaatsen voor Lander(8ste) en Raven(9de). Bij de meisjes ook een heel knappe 6de plaats voor Marieke bij de 2de jaars. 

Bij de miniemen meisjes 1ste jaars een heel knappe 3de plaats voor Beau Biesemans!

Bij de 2de jaars een geweldig, sterke overwinning voor Elise Pletinck met ruime voorsprong! Ook in deze reeks brons voor Jente Van Puyenbroeck na een heel mooie spurt! Nog mooie top 10 plaatsen hier voor Bouchra(5de), Jos├ęphine(6de) en Ayleen(8ste). 

Bij de miniemen jongens 1ste jaars een geweldige 2de plaats voor Senne Hertoghs! En wat een prachtige, snelle spurt op het einde!!! 

Bij de 2de jaars een heel mooie 3de plaats voor Lander Diddens! In deze reeks ook Lander VH knap 5de!

En dan nog al die andere mooie plaatsen!! Top allemaal!! De Duffelse kleuren vielen weer mooi op, op dit PK vandaag!! Fiere trainers!!!

En nu binnen 2 weken nog de afsluiter in Brussel! Hopelijk met wat minder regen en wind!