30 januari 2022

info februari: cross Duffel 6 februari!!! verslag + info komende crossen: inschrijvingen

Info komende wedstrijden:

Steeds voorzien op alle wedstrijden: nummer(kang en benj nr met naam), wedstrijdtruitje, spikes(9mm), clubkledij als je dit hebt, reservesokken(meerdere), reservekledij, CST, mondmasker, goede form. 

20 februari cross Essen: PK inschrijven via atletiek.nu tot 18/2!!

samenkomst: kan en ben(9.45u), pup(10u), min(10.15u)

plaats: Rouwmoer 7, Essen

meer info: www.esak.be

Veel plezier en succes!

Verslagen voorbije crossen februari:

6 februari cross Duffel: Een heel mooie opkomst van onze Duffeltjes!! Vandaag geen evidente cross!! Veel veel slijk, nat, felle wind, regen, ... . En dan al die doorzettertjes die aanwezig waren! Alle trainers konden met een fijn gevoel naar huis door deze geweldige aanwezigheid van onze Duffeltjes en dan nog die geweldige inzet die er van iedereen was!!!!!!Top!

De kangoeroes en benjamins hebben hun medaille dik verdiend!! Zo'n doorzettertjes in dit hondenweer!!! Dikke pluim voor iedereen!

Bij de pupillen een schitterende en heel sterke overwinning met ruime voorsprong bij de 2de jaars jongens voor Luka De Belder!! Ook een heel sterke wedstrijd van Kilian Reynaert die heel knap 2de werd in deze reeks. Wat liepen ze beiden gemakkelijk door de modderstroken! Lander(7de) en Raven(8ste) liepen zich ook heel mooi in de top 10 in deze reeks!! Bij de 2de jaars meisjes ook een heel knappe 4de plaats voor Marieke. Bij de eerste jaars jongens een heel mooie 5de plaats voor Oliver en Zayed ook heel knap op de 7de plaats in deze reeks! 

Een dikke bravo aan onze clubkampioenen bij de pupillen: Bente, Marieke , Oliver en Luka! 

Bij de miniemen meisjes 2de jaars maar liefst een 5 op een rij! Elise Pletinck won heel sterk de wedstrijd met ruime voorsprong, Jos├ęphine Mast heel knap 2de en dit met bijna gans de wedstrijd op 1 spike(heel dapper!), Bouchra Allami vervolledigde heel mooi het Duffelse podium met dan nog dappere clubmaatjes op plaats 4 en 5, Jenthe en Ayleen. Top dames!!

Bij de eerste jaars jongens een mooie overwinning voor Senne Hertoghs met een heel sterk einde! Ook Robbert heel knap 5de in deze reeks. Bij de 2de jaars een heel mooie 3de plaats voor Lander Vanhauwere, juist voor zijn clubmaatje Lander Diddens die 4de werd. Ook nog mooie top 10 plaatsen voor Lukas(7de) enVincent(8ste) in deze reeks.  

En ook hier schitterende clubkampioenen bij de miniemen: dikke bravo voor Fien, Elise, Senne en Lander!

Bedankt allemaal om aanwezig te zijn(zeker in deze omstandigheden!)!! Dit doet de trainers en club deugd!!!

13 februari cross Diest: Geen groot aantal Duffeltjes vandaag, maar zagen wel schitterende resultaten van de aanwezigen in de grote reeksen! Proficiat allemaal!

Bij de pupillen jongens 2de jaars een heel spannende overwinning voor Luka De Belder!! Heel sterk na nog een val in de laatste rechte lijn! Proficiat Luka, dapper gestreden tot op de lijn!!

Bij de meisjes miniemen 2de jaars ook een heel knappe, sterke 3de plaats voor Elise Pletinck!! Knap Elise!!

Bij de eerste jaars miniemen jongens ook een heel mooie top 10 plaats voor Senne Hertoghs!!

Een pluim voor alle aanwezigen vandaag!!