02 oktober 2021

Info oktober: Scholencross, infoavond, oefencross, relay Berlare...

Ondertussen zijn we in de overgangsweken van zomer naar winterseizoen!!! Op de trainingen doen we het een tweetal weken rustiger aan en daarna bereiden we ons weer voor op de crossen(winterseizoen). Ook heel wat nieuwe vriendjes! Welkom allemaal! Indien je nog wil starten eerst graag een seintje want veel groepen geraken volzet! Ilse.wilms@gmail.com

Graag een oproep om zo snel mogelijk(voor 10 oktober) de inschrijvingen in orde te maken zodat wij een mooi overzicht krijgen van alle atleetjes! 

Vanaf 4 oktober komen we met onze jeugd terug allemaal samen aan de blokhut!! Ook ophalen kan dan aan de blokhut op het grasveldje voor de kangoeroes en benjamins. De pup en miniemen voor de blokhut. 

Voorzie jullie kledij zeker van naam! Er blijven regelmatig truien of vestjes hangen, zo kunnen we ze aan de juiste persoon terug bezorgen!!!

Hier een overzicht van de komende activiteiten en wedstrijden:

za 2 oktober: scholencross: Heel wat bekende gezichten aanwezig!! Jullie school zal fier zijn! Proficiat allemaal! Jullie hebben je medaille dik verdiend!

maandag 4 oktober: Overgang(groepen worden herverdeeld)

maandag 11 oktober: Infoavond voor alle nieuwe leden of mensen die graag meer algemene info hebben. Zeker welkom! Er volgt meer info ivm trainingen, kledij, wedstrijden, ... . 

vrijdag 15 oktober: Oefencross tijdens de training 18u: Heel mooie opkomst(95 aankomsten!) en geweldige inzet van alle atleetjes!!! Proficiat allemaal!! Alvast tot op de volgende crossen!!!

zondag 24 oktober: relay in Berlare voor pup en min: En al onze ploegen deden het super, we konden ervan genieten onder een stralende zon en op een prachtig domein!! Jullie medaille dubbel en dik verdiend!! Heel tevreden trainers en supporters!!

Hier de geweldige resultaten even op een rijtje: 

Onze benjamins meisjes doken net de top 10 in met een knappe 10 de plaats! Mooi zo Laura, Doris en Elize!

Onze fiere meisjes benjamins!!

Onze benjamins jongens hielden het mega spannend tot op de lijn en behaalden een fantastische 3de plaats! Dikke proficiat Nathan, Florian en Bram!

Zie ze maar eens glunderen op dat podium!! Zelfs nog een beetje onwennig....
 
Bij de pupillen een mooie 32ste plaats voor onze meisjes(Marieke, Jackie, Marie) en dit was nog in de eerste helft van de 70 ploegen. De jongens een geweldige 5de plaats! Top Kilian, Luka en Lander!

Bij de miniemen zagen we vier ploegen aan het werk. Bij de meisjes een sterke 5de plaats voor Elise, Jenthe en Maƫl, ook nog een geweldige 14 de plaats voor Ayleen, Beau en Elena! Bij de jongens een heel knappe 8ste plaats voor Senne, Lander en Vincent, ook daar nog een mooie 36ste plaats voor Mats, Hendrik en Niels(en dit is ook nog in de eerste helft van maar liefst 80 ploegen)

Al onze miniemen die we knap aan het werk zagen!

Nog een sfeerfoto van enkele Duffeltjes, sommigen ontbreken... (we dachten er te laat aan...)

DIKKE DANJEWEL dat jullie er weer bij waren! Mooie start van het cross-seizoen!