12 november 2021

info november deel 2: verslag Lier, info wedstrijden

Voor volgende crossen zeker vooraf tijdig inschrijven: 

Info komende wedstrijden:

Steeds voorzien op alle wedstrijden: nummer(kang en benj nr met naam), wedstrijdtruitje, spikes(9mm), clubkledij als je dit hebt, reservesokken(meerdere), reservekledij, CST, mondmasker, goede form. 

zondag 21 november: cross Lier(fort Kessel): 

Wat was het weer een geweldige opkomst van onze Duffeltjes op het Fort in Kessel! En weer fijn om te zien dat iedereen weer een prachtige inzet had!! Onze Duffelse truitjes vielen weer mooi op!

Onze dappere kangoeroes en benjamins behaalden weer vol trots de eindmeet! Dikke proficiat allemaal!!

Bij de pupillen jongens 1ste jaars een heel tevreden Oliver Braet met zijn allereerste overwinning!! Sterk Oliver! Bij de 2de jaars een heel knappe zilveren plek voor Luka De Belder. In deze reeks ook nog heel mooie top 10 plaatsen voor Kilian(5de) en Lander(10de).  Bij de meisjes 2de jaars een heel mooie 5de plaats voor Marieke. En dan nog de vele andere schitterende resultaten! Top allemaal!


Bij de miniemen meisjes eerste jaars een sterke overwinning voor Maƫl Carlier! Bij de 2de jaars was het spannend tot op de lijn en werd Elise Pletinck heel sterk nipt 2de! Ook nog een een heel knappe 3de plaats voor Josephine Mast! En om de 4 op een rij volledig te maken ook nog heel mooi 4de
Jenthe en 5de Ayleen!Bij de jongens eerste jaars een heel sterke 2de plaats voor Senne Hertoghs! Bij de 2de jaars een hele mooie 4de plaats voor Lander VH en een 5de plaats voor Lander D. 

En dan ook nog zeker de prachtige resultaten van alle andere miniemen! Top allemaal!!

zaterdag 27 november: Tilburg: Wij hebben door de verstrengde maatregelen in Nederland(geen toeschouwers op evenementen, dus ook in Tilburg op de Warandeloop geen toeschouwers) besloten om deze wedstrijd met de bus te schrappen! We vinden het heel jammer, maar het moet ook praktisch haalbaar blijven voor iedereen! Hopelijk lukt het volgend jaar wel! Men zegge het voort... . 

Je kan je nog steeds wel inschrijven voor Lier deze zondag! 

Indien jullie nog een extra andere cross wensen geef ik als alternatief in de buurt alvast de cross van Arendonk mee op 4 december! Deze kan je ook inschrijven via atletiek.nu en komt bij op onze clubverplaatsingen ipv Tilburg. 

De nrs worden op training uitgedeeld! Indien hij er nog niet bij is en je weet je nr al graag om je in te schrijven, stuur zeker een mailtje en ik geef hem door! 

Bij nog vragen stuur zeker een mailtje naar ilse.wilms@gmail.com of spreek me aan na de training. 

Veel sportplezier!!