07 januari 2017

busverplaatsing naar Goes! Weer een leuke dag!!!!

Gisteren en vanmorgen nog afwachten of de wedstrijd zeker zou doorgaan. Gelukkig een positief telefoontje vanuit Goes dat het in Nederland al goed dooide en het parcours er al goed uit zag. En inderdaad het was in orde en beloopbaar!!!

En wat waren ze weer blij ons te zien..... .

De Duffelse kleuren vielen weer heel mooi op in Goes!

We konden bij onze allerjongsten(kang.en jongste benj) al mooi starten met een volledig Duffels podium! Proficiat Jappe De Ridder, Lukas Wuyts en Lander Vanhauwere!! En wat waren ze fier op hun medaille en de bloemen!

Het rijtje werd nog mooi aangevuld met een 4de plaats voor Lucas Van de Vijver. Bij de meisjes ook een geweldig fiere Juno Van Melkebeek (kang) met haar 3de plaats!

Bij de oudere benj. weer een heel sterke Matthias De Belder op het hoogste schavotje! Arnaud Perdaen ook heel tevreden met de bronzen medaille in deze reeks!

Janne Hennebel heel blij met haar overwinning bij de meisjes voor Nyah De Wever die fier het zilver mee naar huis nam!

Bij de pupillen jongens eerste jaars een heel knappe overwinning voor Jorre De Block! Ook Viktor Vandeghinste hier geweldig op een derde plaats!

Bij de meisjes een prachtige overwinning van Floor Hennebel voor haar maatje Lotte Bernaerts die zich mooi naar het zilver spurtte!

Bij de 2de jaars heel mooi zilver voor Ryan De Wever!

Bij de miniemen meisjes heel knap zilver voor Ellen Vandeneede en het brons ging knap naar Nienke Leijssenaar!

Bij de jongens een spannende wedstrijd en Jeroen Leijssenaar zorgde voor de overwinning voor clubmaat Joren Rypens!

Ook onze vele andere atleetjes deden het super en hebben hun medaille ECHT verdiend!!!! Mooi zo Luka, Norah, Mira, Noortje, Simen, Alexander, Nick, Anais, Karlien, Hannelore, Timo, Mosana en Wannes!

We beleefden weer een fantastische dag! Bedankt om er weer allemaal bij te zijn! Bedankt ook aan de geweldige supporters!! Wat was het ook fijn hoe de jeugd bleef supporteren voor al de groten die het ook top deden..... . En dan even shoppen....., drinken, iets lekkers eten .... TOPDAG!