09 oktober 2016

Binnenspeeltuin, zwemmen en clubfeest!!!!

Op vrijdag 7 oktober waren er een 50 tal kinderen in de binnenspeeltuin en ook een 30 tal kinderen in het zwembad! Mooi om de rustperiode af te sluiten!

Zaterdag ons clubfeest! Een topavond voor onze jeugd!!! Hier alvast de sfeerfoto's! Bedankt Jan!
Facebook : foto's Clubfeest

Eerst de huldigingen van de topper met 36 atleetjes die een mooi fluovestje in ontvangst konden nemen! We zullen ze de komende trainingsdagen zien schitteren!!!  Super alvast dat jullie regelmatig op post waren het voorbije jaar! Dit doet de trainers alvast veel deugd! Bedankt ook aan onze sponsor Van de Velde fietsen!

Ook onze atleetjes van de beker van Vlaanderen werden beloond met een mooie t-shirt! De pupillen en miniemen namen hem al in ontvangst bij de finale en de kadetten en scholieren hier op ons  feest! Mooi allemaal! ZoĆ« kon de prijs in ontvangst nemen voor het zoeken van de mooie slogan!! Bedankt hier ook aan de sponsor Peeters Luc!! 

Daarna de vele optreden van onze jeugd Ze deden het prachtig!!! En zo zagen we dat ze meer kunnen dan alleen lopen, springen of werpen!  Er zaten alvast talentjes bij!

Ook onze provinciale en belgische kampioenen werden gehuldigd! Proficiat!

De sympathiekste atleetjes waren Brent en Karlien! En bij de grotere jeugd Tim en Aline!  Wat is de eerste danspas toch altijd onwennig :)

Dan lekker smullen en genieten van de dansavond! Tof dat jullie er allemaal bij waren!