04 december 2016

cross Boechout

Een nieuwe locatie voor de cross van Boechout. Geen makkelijk parcours met dit vriesweertje! Gelukkig voor de supporters een heerlijk zonnetjes.... .

En onze jeugd bracht het er weer knap vanaf: onze kangeroes bleven mooi recht. Mooi zo Elin en Luka!

Bij de benjamins eerste jaar een schitterende 3de plaats bij de meisjes voor Ayleen Sterck. Ook Nysa mooi in de top 10. Bij de jongens prachtig zilver voor nieuwkomer Lukas Van de Vijver!
Hendrick heel spannend nipt 4de in deze reeks en Lander(6de) ook heel mooi top 10. Bij de 2de jaars werd Matthias mooi 6de, Lobke 6de en Britt 9de.

Bij de pupillen een prachtige overwinning voor Floor Hennebel.
Lotte ook heel nipt 4de na een spannend einde. Rocco Geysels heel sterk brons bij de jongste pupillen jongens. Viktor ook nipt top 10 in deze reeks. Ryan(8ste) ook nog mooi in de top 10 bij de 2de jaars.

Bij de miniemen een mooie 3de plaats voor Olivia Leloup. Ook Louise knap 4de in deze reeks. En Gynthe en Sofi ook mooi in top 10. Bij de 2de jaars een heel knappe 2de plaats voor Emma Vanhoeck. Elke ook nog mooie 5de in deze reeks. Bij de jongens een schitterende overwinning voor Jeroen Leijssenaar en geweldig spannend brons voor Yeabsera Van den Bulck!

Timo viel ook mooi op met een 6de plaats bij de eerste jaars jongens!

Geweldig IEDEREEN! Het was alvast niet makkelijk lopen op bepaalde stroken! En jullie vielen toch weer met z'n allen mooi op!