23 oktober 2016

Gent aflossingrelays!!!

Maar liefst 13 ploegen van onze jeugd aan de start in Gent!! Leuk dat jullie er weer allemaal bij konden zijn en dan ook nog die geweldige inzet van jullie ALLEMAAL!

Bij de benjamins 2 ploegen. De meisjesploeg werd heel mooi 21ste met Lobke die een geweldige blitsstart nam, daarna Janne en Nyah met knappe inzet! De jongensploeg werd heel mooi 13de met ook een heel sterke start van Mathias, daarna de eerste jaars Hendrick en Lander die ook mooi opvielen!

Bij de pupillen maar liefst 5 ploegen! En de eerste ploegen bij zowel meisjes als jongens konden we terugvinden in de top 20! Bij de meisjes een mooie 14 de plaats voor Lore, Floor en Lotte. Bij de jongens een mooie 18de plaats met Jorre, Ryan en Viktor! Heel mooi met nog veel eerste jaars!! De andere teams ook zo'n geweldige inzet en ook leuk om te horen dat ze het fijn vonden!!!

Bij de miniemen konden we 2 schitterende podia zien!! Zowel bij de meisjes als bij de jongens schitterend ZILVER!!!! Dikke proficiat ZoĆ«, Elke, Emma, Joren, Jeroen en Yeabsera!!! 

Ook de andere teams deden het top!! Mooi om te zien hoe IEDEREEN er zo voor ging! Dit doet de trainers deugd!! Jullie medaille is dik verdiend!
Liam(en ook zijn team) had(den) heel veel pech!! Niemand kan hier iets aan doen(ongeluk tijdens het lopen naar de start)! Hopelijk voor Liam snel van de pijn verlost!

En zo is ons veldloop-seizoen weer schitterend gestart! Met de Duffelse kleuren die al mooie opvielen in ALLE wedstrijden! Bekijk ook zeker onze foto's op facebook van Duffel ac! Bedankt Jan en Cindy!