03 januari 2022

info januari: verslagen crossen, info zaaltraining allerjongsten

Ik wens jullie het allerbeste toe in een warm, vreugdevol 2022!!! Veel mooie sportieve momenten, met prachtige prestaties, met veel plezier en dat we nog veel kunnen sporten voor onze goede gezondheid!!! Blijf vooral genieten van de kleine momenten die op je weg komen... . 

Extra info zaaltrainingen: ouder en kinderen komen langs hoofdingang naar binnen met mondmasker vanaf 6 jaar, verplaatsingen in de gang gebeuren met mondmasker(ook toiletbezoek), sporten zelf in de zaal zonder mondmasker, enkel begeleiders mondmasker in zaal. Dit zijn de afspraken van de sporthal. 

Voor volgende crossen zeker vooraf TIJDIG inschrijven: 

Info komende wedstrijden:

Steeds voorzien op alle wedstrijden: nummer(kang en benj nr met naam), wedstrijdtruitje, spikes(9mm), clubkledij als je dit hebt, reservesokken(meerdere), reservekledij, CST, mondmasker, goede form.  

 8 januari busverplaatsing Goes: AFGELAST!

16 januari cross Hulshout: AFGELAST! (PK zal doorgaan in Essen op 20 februari)

23 januari cross Bornem: AFGELAST!

alternatieve clubverplaatsing:

23 januari cross Herentals:

We konden weer genieten van een leuke cross met heel wat Duffeltjes!!!En we vielen weer mooi op in onze kleuren!

Onze 2 dappere kangoeroes Seppe en Karel gaven alles tot aan de lijn! Mooi zo!

Bij de benjamins meisjes ook knappe inzet van Leonie, Marlies, Elise, Aline, Alice, Laura en Julie. Bij de jongens ook geweldige strijd door Bram, Sam, Cas, Mathijs, Mathis en Florian! Top allemaal! 

Bij de pupillen meisjes 2de jaars een heel mooie 6de plaats voor Marieke. Ook Emilia en Emma deden mooi hun best!

Bij de pupillen jongens eerste jaars een heel mooie 4 de plaats voor Oliver. Bij de 2de jaars een heel sterke overwinning voor Luka de Belder. In deze reeks ook schitterende resultaten voor Lander, Siebe, Raven, Andreas en Thomas. 


Bij de miniemen meisjes maar liefst 2 overwinningen!! Dikke proficiat Beau Biesemans en Elise Pletinck!!! Heel sterk gelopen! Bij de 2de jaars ook nog een heel mooie 3 op een rij op plaats 5,6 en 7! Geweldig Jente, Jos├ęphine en Bouchra!

de fiere meiden!!Bij de 2de jaars miniemen jongens ook mooie resultaten! Lander VH heel knap 4de en Lander D nog heel sterk 7de na een moeilijkere start. Ook mooie resultaten voor Lukas en Wannes in deze reeks!

Dikke proficiat allemaal!!!

30 januari cross Geel: 

Vandaag geen groot aantal Duffeltjes in Geel, maar diegenen die er waren vielen wel geweldig mooi op! Dikke proficiat van al onze aanwezigen vandaag in het heerlijke zonnetje!!

Onze kangoeroes en benjamins weer met geweldig inzet! Super Seppe, Sam, Oscar, Laura, Julie en Elize!!!

Bij de pupillen 2 aanwezige jongens en beiden een geweldig sterke overwinning!! Oliver met nog een val voor de aankomstlijn bij de eerste jaars en Luka met ruime voorsprong bij de 2de jaars! Proficiat Oliver Braet en Luka De Belder!! Een fiere aanwezige trainster!!!De miniemen meisjes deden het ook schitterend! Bij de eerste jaars een sterke 2de plaats voor Beau Biesemans.

Bij de 2de jaars een geweldige overwinning voor Elise Pletinck met ruime voorsprong! Jente Van Puyenbroeck stond mee op het podium met een knappe 3de plaats na een mooie spurt met clubmaatje Jos├ęphine Mast die heel mooi 4de werd! Ook Ayleen deed haar best in deze reeks. 


Mooi gedaan allemaal!! We hebben weer genoten van de Duffelse kleuren!!