30 november 2021

info december: Geen training op 24 december en 31 januari voor onze jeugd!, verslagen crossen december, cross Rieme afgelast

Vrijdag 24 december en vrijdag 30 december GEEN training voor de jeugd!

Voor volgende crossen zeker vooraf tijdig inschrijven: 

Info komende wedstrijden:

Steeds voorzien op alle wedstrijden: nummer(kang en benj nr met naam), wedstrijdtruitje, spikes(9mm), clubkledij als je dit hebt, reservesokken(meerdere), reservekledij, CST, mondmasker, goede form. 

4 december, cross Arendonk

Onze kangoeroe Laszlo en benjamin Doris deden het heel mooi bij onze allerjongsten! 

Bij de pupillen meisjes en heel knappe 6de plaats voor Bente. Ook Jackie deed weer mooi haar best in deze reeks. Bij de jongens pupillen een heel mooie 4de plaats voor Oliver. 

Bij de miniemen meisjes 1ste jaars een heel knappe overwinning voor Beau Biesemans. Bij de 2de jaars ging Elise Pletinck met ruime voorsprong als 1ste sterk over de lijn. In deze reeks ook nog een heel mooie 3de plaats voor Ayleen Sterck. Lana deed ook weer mooi haar best. Top dames!

 

Bij de jongens een heel mooie 4de plaats voor Lander V en Elliot ook goed. 

Dikke proficiat allemaal!

12 december, cross Booischot:

Weer een geweldige inzet bij onze kangoeroes! Mooi gedaan Emma, Louis, Seppe en Ward! Vele nieuwe gezichtjes!

Ook heel mooie inzet bij al onze benjamins!  Knap Laura, Doris, Julie, Warre, Sam, Ruben, Mathis en Mathijs!

Bij de pupillen meisjes 2 mooie top 10 plaatsen. Bij de eerste jaars een knappe 7de plaats voor Bente en bij de 2de jaars een mooie 10 de plaats voor Roos na een heel snelle eindspurt. Ook Emma deed hier mooi haar best!

Bij de jongens eerste jaars een mooie 11de plaats voor Wouter, bij de 2de jaars een heel sterke overwinning voor Luka De Belder na een heel spannende wedstrijd. Maar wat had Luka een sterke eindspurt over! Ook Siebe deed mooi zijn best in deze reeks. 

Bij de mininemen eerste jaars weer heel knap zilver voor Senne Hertoghs! Bij de meisjes een heel mooie 4de plaats voor Beau. Robbert deed ook mooi zijn best. 

Bij de 2de jaars een heel knappe 2 de plaats voor Bouchra Allami bij de meisjes net als Lander Vanhauwere bij de jongens! Ook Eleonoor en Robbe beiden met een mooie 6de plaats. Wat zagen we weer mooie dingen van onze Duffeltjes!

19 december, cross Vosselaar, Lilse Bergen: Vandaag weer een heel mooie opkomst van onze 42 Duffeltjes! We konden genieten om onze 18 allerjongsten weer dapper bezig te zien met geweldige inzet tot aan de aankomst! Top allemaal! 

Bij de pupillen ook weer schitterende resultaten en iedereen heeft zich knap geweerd in die grote reeksen! Bij de 2de jaars pupillen jongens een heel sterke overwinning van Luka de Belder! Ook in deze reeks een heel knappe en sterke 9de plaats voor Kilian. 

De dappere pupillen... 

Bij de miniemen ook schitterende resultaten! Bij de eerste jaars een heel sterke 2de plaats voor Senne Hertoghs! In deze reeks ook nog een heel mooie 9de plaats voor Robbert. Bij de 2de jaars een prachtige, sterke overwinning voor Elise Pletinck! In deze reeks ook nog heel mooie top 10 plaatsen voor Jenthe en Ayleen die samen over de lijn kwamen(5de en 6de) en Bouchra 8ste. Bij de jongens 2de jaars een knappe 5de plaats voor Lander! 
de dappere miniemen....


Dikke pluim voor iedereen! Wat vielen onze kleuren weer mooie op en konden we genieten van geweldige inzet en schitterende resultaten van  AL onze Duffeltjes!

26 december, cross Ertvelde Rieme: afgelast!

Onze clubverplaatsing naar Goes op 8 januari is afgelast!

De nrs worden op training uitgedeeld! Indien hij er nog niet bij is en je weet je nr al graag om je in te schrijven, stuur zeker een mailtje en ik geef hem door! 

Bij nog vragen stuur zeker een mailtje naar ilse.wilms@gmail.com of spreek me aan na de training. 

Veel sportplezier!!