18 oktober 2020

Goed nieuws voor onze jeugd!! Vanaf maandag 14 december starten we onze jeugdtrainingen terug op!!!!

Goed nieuws!!! Vanaf maandag 14 december zullen we onze jeugdtrainingen terug opstarten(indien geen opmerkelijke veranderingen ivm corona....)!! Dit voor alle groepen op de normale dagen zoals voorheen. 

Geen makkelijke klus... . Eerst de vele besmettingen die gelukkig nu positief evalueren door onze mooie inzet. Daarna 3 trainers in quarantaine, maar momenteel aan de betere hand.... . Dus het was even langer wachten om te kunnen opstarten met voldoende trainers voor alle groepen..... . 

Hou jullie nog even sportief bezig(lopen, fietsen, wandelen, touwspringen, in de tuin voetballen, ....), doe het veilig, hou rekening met anderen, ... !!!!

Hier nog even opfrissen van de belangrijke maatregelen ivm corona op de trainingen:

kinderen worden afgezet aan de groene poort en stappen zelfstandig verder tot bij hun trainers op de afgesproken plaatsen. 

kom niet trainen als je je een beetje ziek voelt!!!

ouders niet op het sportterrein tijdens de trainingen(ophalen aan groene poort) en probeer ook zeker samenscholingen bij het ophalen te vermijden. 

mondmaskers verplicht bij ophalen/brengen van de kinderen en kinderen vanaf 12 jaar ook tot ze aan hun sportactiviteit beginnen.  

bij vragen stel ze aan de trainers na de training, maar op veilige afstand. 

Alvast bedankt! Zo kunnen we hopelijk veilig met z'n allen blijven sporten... 

Wie nog niet met de papieren of betaling in orde is voor het nieuwe seizoen doe het snel....!!! 


Beloning topper: Proficiat aan al de toppertjes!!!! Dik verdiend allemaal!!!

info komende crossen: momenteel alle wedstrijden afgelast tot eind januari!