06 februari 2020

cross Rotselaar

Dappere Duffeltjes trotseerden de wind en het zanderig parcours te Rotselaar! We konden dan ook mooi resultaten zien, wat niet zo eenvoudig was met zo'n grote groepen aan de start.

4 dappere kangoeroes haalden de lijn met prachtige inzet!

Bij de benjamins meisjes deden Benthe en Jackie het goed in de grote bende.
Bij de jongens 2de jaars won Luka de Belder heel sterk en hij hield het spannend tot het einde! Proficiat!
Bij de pupillen meisjes 1ste jaars een heel knappe 6de plaats voor Maël en ook Beau mooi in de top 10 met een 9 de plaats. In deze reeks viel ook Elena mooi op. Bij de 2de jaars een heel mooie 7de plaats voor Joséphine en ook Jente juist in de top 10 juist voor haar maatje Elise, die het al super deed na enkele weken out. Kato ook mooi in deze reeks.
Bij de jongens eerste jaars een heel spannende wedstrijd waar Senne Hertoghs heel sterk 2de werd! Ook Julien en Aleksander met geweldige inzet.
Bij de miniemen meisjes eerste jaars een schitterende 3de plaats voor Marie Van Osselaer!  Bij de 2de jaars liep Mira zich knap juist in de top 10. Ook Jutta, Lotte en Floor deden het goed in deze reeks.
Bij de jongens eerste jaars een heel knappe, spannende en sterke overwinning voor Matthias de Belder. De leiderstrui kon hij ook opnieuw aandoen. Proficiat! Mauro en Nick deden het ook weer goed.

Dikke proficiat allemaal!!!