23 januari 2020

cross Bornem

Wat een weertje vandaag om te crossen! En dan nog een mooi echt crossparcours, vele Duffeltjes en schitterende resultaten! Top dagje!

We konden een 4-tal kangoeroes zien in de eerste 2 reeksen met Lowie die weer vlotjes aan de lijn kwam als 2de.... . 
Bij de benjamins meisjes eerste jaars een mooie top 10 plaats voor Benthe(8ste). Bij de 2de jaars een prachtige overwinning voor Lauren Wuyts! Syenna, Emilia en Jolijn deden ook mooi hun best. 
Bij de jongens eerste jaars kon Zayed(9de) zich nog net in de top 10 lopen. Bij de 2de jaars een knappe en sterke overwinning voor Luka De Belder! Thibo, Siebe, Raven, Lander en Andreas ook met geweldige inzet. 
Bij de pupillen meisjes eerste jaars een schitterend podium! Tot op de laatste rechte lijn een spannende strijd! Geweldig Maël Carlier en Beau Biesemans! Bij de 2de jaars een knappe 4de plaats voor Ayleen en ook Joséphine(10de) juist in de top 10. Ook prachtige resultaten voor Chloë, Kato, Eleonoor, Jitte en Hannah. 
Bij de pupillen jongens eerste jaars een heel sterke 2de plaats voor Robbert Scheers-Verlinden! Bij de 2de jaars een heel knappe 5de plaats voor Lander. En wat waren de jongens talrijk. Mooi zo Senne, Julien, Hendrick, Lander, Lukas W, Robbe, Jeroen, Lukas VDV en Wannes.

Bij de miniemen meisjes eerste jaars een heel mooie 5de plaats voor Marie. Bij de 2de jaars ook heel knap en spannend tot op de lijn. Mira Van Melkebeek haalde nipt het brons voor haar clubmaatje Lotte! Ook in deze reeks een heel mooie 6de plaats voor Jutta. Jorun en Willemien deden ook mooi hun best. 
Bij de miniemen jongens eerste jaars een heel sterke en vlotte overwinning met heel ruime voorsprong voor Matthias De Belder!  Bij de 2de jaars ook een heel knappe 6de plaats voor Viktor. Arnaud en Adrian ook in goede doen. 
Super dat we weer zo talrijk waren! En wat zijn we weer fier op al deze resultaten van IEDEREEN!!!