03 december 2017

cross Boechout

Nog een hele mooi opkomst van onze Duffeltjes met een Sinterklaas-weekend, de koude temperatuur en het mieserweertje!

En we mochten zeker en vast gezien worden!
Bij onze allerjongste kangoeroes daar zagen we al 2 Duffeltjes eerst over de lijn spurten! Prachtig Lauren Wuyts en Luka De Belder! En dan ook nog de dappere andere kangoeroes niet vergeten! Mooi zo!

Bij de benjamins eerste jaars jongens een schitterende en sterke overwinning van Senne Hertoghs! Proficiat Senne! Bij de 2de jaars een heel mooie 3 de plaats voor Lander Vanhauwere!
Ook 2 keer Lukas in de top 10 in deze reeks(Wuyts 6de en Van de Vijver 7de). Bij de meisjes een mooie 4de plaats voor Ayleen bij de 2de jaars. Ook Luca, Mattijs, Wannes, Jitte, Hannah, Nysa, Lander, Wannes, Noor, Fien en Elin deden het weer geweldig met volle overgave!

Bij de pupillen meisjes een heel knappe 3 de plaats voor Lotte Bernaerts bij de 2de jaars!
In deze reeks ook Floor mooi 5de net voor Solien die 6de werd. Ook fijn om onze nieuwe gezichtje Marlies en Jeanne te zien en deden het super voor hun eerste keer. Bij de eerste jaars een heel mooie 9 de plaats voor Maaike.
Bij de jongens eerste jaars een knap zilver voor Matthias De Belder!

Bij de 2de jaars een mooie 8ste plaats voor Simen. Ook een dikke bravo voor Rosalie, Willemien en Nand!

Bij de miniemen 2de jaars een sterke overwinning voor ZoĆ« Laureys met ruime voorsprong.
In deze reeks ook een mooi 8ste plaats voor Gynthe. Bij de eerste jaars een mooie 4de plaats voor Lore. Bij de jongens 2de jaars ook een mooie 4 de plaats voor Joachim, een 6de plaats voor Ryan en Karel zorgde ook voor een spannende mooie spurt in deze reeks en werd 9de. Bij deze miniemen ook nog heel mooie inzet van Lukas en Emma!

Top allemaal!