29 oktober 2017

cross Bonheiden: Mooie opkomst van onze Duffeltjes!!!

Wat waren we blij met zo'n mooie opkomst van meer dan 40 atleetjes bij onze jeugd!!! En dan zagen we nog die geweldige inzet en de mooie resultaten!! Dikke proficiat aan iedereen!!!

Hier even een kort overzicht:
Bij de kangoeroes een mooie inzet voor Luka, Lander, Andreas en Emilia.

Bij de benjamins meisjes een schitterende 2 de plaats voor Ayleen Sterck bij de 2de jaars na een geweldige eindspurt!
Ook Juno, Noor, Fien, Elin, Lotte, Nysa en Jitte deden het super! 
De benjamins jongens stonden blijkbaar hevig, sommigen startten zelfs een reeks te vroeg mee. Lukas(4de), Lander VH(5de), Hendrick(10de) haalden mooie top 10 plaatsen bij de 2de jaars. 
Ook mooie inzet voor Lander, Sam, Wannes, Niels en Vincent. 

Bij de pupillen meisjes een heel sterke 2de plaats voor Jutta De Gussem. Verder in deze reeks nog 4 andere Duffeltjes in de top 10! Solien(4de), Lotte(5de), Floor(6de) en Lien(8ste). Bij de eerste jaars ook mooie resultaten voor Janne, Lobke en Maaike. 
Bij de jongens een mooie 4de plaats voor Matthias bij de eerste jaars. Bij de 2de jaars een geweldige 2de plaats voor Jorre De Block na een spannende strijd en ook Louis Van Houtven werd na een spannende spurt nog 3de.

In deze reeks ook een vlotte Viktor op de 6de plaats. Simen, Kasper en Nick vielen ook mooi op. 

Bij de miniemen meisjes een schitterende overwinning voor Zoë Laureys bij de 2de jaars!
Lore Doms ook knap gedeeld 2de bij de 1ste jaars. Ook geweldige inzet van Gynthe, Sofi, Karlien, Anaïs, Lennert, Jasper en Timo. 

Geweldig dat jullie er allemaal waren en de Duffelse kleuren mochten zeker gezien worden! Top ALLEMAAL!!! En ook tof om zoveel nieuwe gezichtjes te zien!
Goed gestart!!!