29 augustus 2017

PK aflossing te Duffel: Topdag voor onze jeugd!!!!

Topdag voor onze jeugd van Duffel AC! 3xgoud – 1xzilver – 2xbrons!
In ons eigen Duffel hebben we aan de provincie getoond dat onze club zeker mag gezien worden. Na Herentals waren wij met onze atleetjes de 2de grootste club op dit PK! Hiervoor alvast een dikke duim voor iedereen!


En dan hebben we het nog niet gehad over de inzet van al die kinderen en de daaruit volgende prestaties!
De trainers waren alvast heel blij met deze opkomst!

3 prachtige titels op de 3x600m konden we alvast achter onze naam schrijven en dat deze titels dan ook allemaal een clubrecord blijken te zijn, is alleen maar top!!!
De pupillen jongens hadden het clubrecord al op hun naam staan maar deden er nog een stukje vanaf. Ze behaalden de titel met 5.41.37. Proficiat, Louis, Ryan en Jorre!

De miniemen meisjes aasden ook al een tijdje op het clubrecord dat er nu duidelijk moest aan geloven. Met een zeer sterke 5.17.53 behaalden ook Zoë, Emma en Elke de provinciale titel!!

En dan konden de miniemen jongens niet achterblijven. En dat deden ze dan met een knalprestatie! 5.02.87 is nu de nieuwe beste tijd. Proficiat Joren, Yeabsera en Jeroen.

Maar er waren nog andere podia!
De benjamin jongens konden met hun jonge ploegje beslag leggen op een knappe 3de plaats op de 3x600m! Super gedaan, Vincent, Hendrick en Matthias!!

Ook de pupillen meisjes konden zich nog op het podium lopen! Een bronzen medaille voor Lien, Lore en Jutta! Knap!!

En toch ook nog een podium op de korte afstand, een 2de plaats op de 4x80m waar Joren, Yeabsera, Simon en Jeroen een knappe race liepen!!

Maar zoals we al zeiden waren we de 2de grootste club op dit kampioenschap, dus er waren ook nog een heleboel andere atleten die hun beste beentje hebben voorgezet. Aan iedereen een welgemeende proficiat en ook dankjewel aan al die supporters die iedereen heeft meegebracht!
Het doet ons deugd om te zien hoe jullie elkaar allemaal aanmoedigen vanaf de kant!