19 november 2017

cross Duffel: Geweldige opkomst van onze jeugd!!! Bedankt allemaal!!

Wat waren we super tevreden van de maar liefst 67 jeugdatleetjes(ben-pup-min) en 11 kangoeroes!!!!

De kangoeroes gaven hun volledig en deden het allemaal geweldig! Proficiat allemaal!

Bij de benjamins meisjes 1ste jaars werd Juno Van Melkebeek heel fier clubkampioen!
Bij de 2de jaars een prachtige overwinning voor Ayleen Sterck! Proficiat! Ook zij kon de mooie beker van clubkampioen in ontvangst nemen!
Bij de jongens eerste jaars een schitterende overwinning voor nieuwkomer Senne Hertoghs! Proficiat! Fier en ook beetje onwennig het podium op, op het hoogste schavotje met de beker van clubkampioen erbij!
Bij de 2de jaars een geweldig volledig Duffels podium!! Proficiat Senn Deboel, Lander Vanhauwere en Hendrick Vandeghinste! Ook Lukas Van de Vijver nog heel knap 6de in deze reeks. Senn nam ook heel fier de beker mee van clubkampioen en dit na een heel klein bang hartje voor de wedstrijd.
En dan zeker ook de zovele andere benjamins niet vergeten die het geweldig deden!! Leuk ook om vele nieuwe gezichtjes te zien! Top!

Bij de pupillen meisjes eerste jaars een fiere Lobke Bruyneel die clubkampioen werd. Bij de 2de jaars een heel sterke overwinning van Jutta De Gussem met ruime voorsprong! Proficiat!
In deze reeks ook nog 4 andere schitterende top 10 plaatsen. Lotte Bernaerts(5de), Lien Cluydts(6de), Floor Hennebel(7de) en Solien Peeters(10de).
Bij de jongens pupillen1ste jaars een heel mooie 2de plaats voor Matthias De Belder en kon ook de beker van clubkampioen mee naar huis nemen.
Arnaud Perdaen in deze reeks ook heel mooi 9de.
Bij de 2de jaars werd Jorre De Block 6de en ging met de kampioenenbeker naar huis. In deze reeks ook nog knappe top 10 plaatsen voor Louis Van Houtven(7de) en Viktor Vandeghinste(10de).
En dan ook hier weer de vele andere pupillen die liepen met geweldige inzet! Dikke proficiat!

Bij de miniemen eerste jaars werden Lore Doms(6de) en Timo Bernaerts heel mooi clubkampioen.
Bij de 2de jaars meisjes een schitterende overwinning voor Zoƫ Laureys! En nam ook tevreden de beker van clubkampioen mee.
Ook Gynthe Schelkens liep mooi naar een 9de plaats in deze reeks. Bij de jongens werd nieuwkomer Joachim Caekebeke prachtig 3de! Heel blij nam hij ook de clubkampioenbeker mee naar huis.

In deze reeks ook Ryan De Wever knap 5de.
We vergeten dan hier ook niet de schitterende resultaten van vele andere miniemen! Top!

Wat zijn de jeugdtrainers tevreden van IEDEREEN!!! Tof dat jullie allemaal waren!!! Dit doet ons deugd!
Ook een dikke dankjewel aan de ouders en de vele supporters!!!
Bekijk ook zeker de vele andere foto's op de facebookpagina van Duffel ac!!!