05 februari 2017

cross PK Herentals: Bedankt allemaal, jullie waren top!!

Geweldig om de fantastische aanwezigheid te zien van onze 43 Duffeltjes vandaag!!!! En dan nog te zien hoe schitterend ze het allemaal deden!! Enkel jammer van de zieken die thuis moesten blijven! Hopelijk snel beter allemaal..... . 

In de eerste kangoeroe-reeksen waren Juno en Luka te zien met geweldig enthousiasme!

En ja hoor bij de benjamins was er een kampioen!! Spannende tot aan de lijn en hij won!!! Dikke proficiat Matthias De Belder!!! Zo fier op dat podium! Geniet er maar van.....


Bij de eerste jaars benjamins ook nog schitterend brons voor Jappe De Ridder! Eveneens met de spanning tot aan de lijn! Sterk Jappe!

Bij de meisjes ook een mooie top 10 plaats voor Ayleen Sterck bij de jongste benjamins. Ook weer prachtige inzet en mooie resultaten voor Nysa, Karlijne, Lobke, Britt, Lukas, Lukas, Hendrik, Jitse en Arnaud! Top allemaal!

Bij de pupillen meisjes een heel knappe 5de plaats voor Lotte Bernaerts. Ryan de Wever ook net heel mooi top 10 bij de jongens. Geweldige plaatsen ook voor Solien, Lien, Valentina, Mira, Norah, Willemien, Lore, Viktor(11de), Kasper, Nick, Lars, Tibeau! Super allemaal! En zie ze maar eens blinken al die pupillen!!!


Bij de miniemen meisjes 2x zilver! Wat mooie wedstrijden! En ze winnen ook het interclubklassement (mooi Zoë, Emma en Elke!!!)!
Zoë Laureys super gestreden tot de laatste rechte lijn bij de eerste jaars! Geweldig Zoë!! In deze reeks ook een heel knappe 5de plaats voor Louise Boonen en Gynthe Schelkens pikt heel mooi de 10de plaats in!

Emma Vanhoeck liet zich niet vangen aan de super snelle start! Ze liepen een mooie gat dicht in de wedstrijd en dan die spannende slotspurt! Mooi Emma! Ook hier een prachtige 4de plaats voor Elke De Dobbelaere!

Bij de jongens ook nog een mooie 9de plaats voor Yeabsera Van den Bulck, die met last in de buik mooi heeft volgehouden. En dan al die andere schitterende resultaten nog van Sofi, Anaïs, Karlien, Lies, Ellen, Nienke, Timo, Liam en Wesley! Geweldig allemaal!

Wat waren de trainers weer fier om de vele Duffelse kleuren te zien in de verschillende reeksen! Bedankt! Jullie waren geweldig!