30 oktober 2016

cross Bonheiden! Schitterende dag!

Een geweldig zonnetje, mooie opkomst, veel supporters en schitterende resultaten van iedereen!!! Wat willen we nog meer...... !

We konden in het begin genieten van onze kangeroes(Juno, Luka,..) die een geweldige inzet toonden.... !

Onze benjamins:
Bij de jongste meisjes een schitterende top 10 plaats voor Ayleen Sterck(9de). Bij de jongens een heel knappe 3de plaats voor Jappe De Ridder! En fier kon hij het podium op!
Jappe met zijn supporter Jappe Jaspers(veldrijder)
Ook in deze reeks liep Vincent Aerts zich ook nog juist en heel mooi de top 10 binnen. Matthias de Belder ook heel knap 8ste( na pech en pijn bij de start!). Ook opvallende prestaties voor Lobke, Lander en Lukas! En dan nog die geweldige resultaten van de vele anderen! Schitterend!!!

Onze pupillen:
Bij de jongste meisjes een heel knappe 2de plaats voor Floor Hennebel!
En bij de jongste jongens een schitterende 3de plaats voor Jorre De Block!
Ook Lotte Bernaerts(9de) en Ryan De Wever(8ste) geweldige top 10 plaatsen! Opvallend in deze reeksen ook Lien, Solien, Nick en Kasper! En ook prachtige inzet en mooie resultaten van de vele anderen!

Onze miniemen:
We begonnen bij de jongste miniemen meisjes met een heel sterke overwinning van ZoĆ« Laureys! En ze ging met de glimlach op het podium! Proficiat ! Ook nog schitterende top 10 plaatsen in deze reeks voor Olivia Leloup(5de) en Louise Boonen(8ste)!
Bij de 2de jaars miniemen een prachtige eindspurt waar Emma Vanhoeck heel nipt 2de werd! Schitterend Emma! Ook opvallend in deze reeks Ellen en Caro. 
Bij de jongens 2de jaars een geweldig podium! Een heel sterke overwinning voor Jeroen Leijssenaar en prachtig brons voor Yeabsera Van den Bulck!!! Top jongens! Ook Joren viel hier mooi op!

Wat was het genieten vandaag......! Alleen maar mooie prestaties van iedereen!!! Veel tevreden gezichtje, tevreden trainers en geweldige supporters! Wat kan een sport mooi zijn! Wat de trainers enorm blij maakt is de mooie opkomst, de geweldige inzet van IEDEREEN en de vele nieuwe gezichtje!!! Top! We zijn alvast mooi gestart! Dikke proficiat ALLEMAAL!