09 maart 2014

BK Wachtebeke

Wat een stralende dag: veel stralende resultaten met er nog een stralende zon bovenop!!!! Meer moet dat niet zijn!!! Een dikke proficiat voor iedereen!!! Wij zijn fier op de Duffelse kleuren vandaag!!!

De dag begon met de aflossingen bij de benjamins en die deden het super!
De meisjes behaalden een schitterende 5de plaats met Olivia Leloup, Zoë Laureys, Gynthe Schelkens en Louise Boonen!
Ook de 2de ploeg met Sofi, Floor, Lotte en Linne deden het heel knap met een 26ste plaats!
De jongensploegen werden 18de en 43ste. Heel mooi Zias, Timo, Tom, Ryan, Lennert, Lars,Viktor en Yoran! Ook veel dank aan Alexander om reserve te willen zijn!
Bij de pupillen een schitterende 5de plaats voor Emma Vanhoeck, een super knappe 4de plaats voor Emma Vandeghinste en een geweldige 4de plaats voor Jeroen Leyssenaer die nu echt wel tot over die lijn alles gaf!  Superfantastische plaatsen op een Belgisch kampioenschap!!!!! Jullie mogen er fier op zijn! Elke de Dobbelaere liep zich ook nog heel mooi binnen de top 20 en viel mooi op! De pupillen meisjes haalden ook de interclubtitel binnen!!!! Schitterend Emma, Emma, Elke en Laura!!!!!Ook nog geweldig en met prachtige inzet: Nienke, Caro, Laura, Eloïse, Cato, Esther, WannesL, Thomas en WannesSp.! Jullie waren allemaal kampioenen vandaag!

Bij de miniemen ook prachtige resultaten en geweldige inzet voor Joris, Jetse, Antje, Lisa, Hanne, William, Maarten en Frederic!  Geweldig allemaal!!!

Onze jeugd was ook heel fier met Tim zijn Belgische titel! Tim was ook heel blij met zijn overwinning maar al zijn fans deed hem nog meer deugd........! Proficiat Tim!
Een geslaagde dag voor Duffel en een prachtige afsluiter van het winterseizoen! Nu een drietal weken verdiende rust en dan bereiden we ons voor op het zomerseizoen!
De zomerinfo volgt zo snel mogelijk zodra alle data bekend zijn!