11 januari 2014

indoor Gent 4x200m

Onze Duffelse jeugd deed het weer super vandaag! 2 clubrecords en 3 podium plaatsen!!! En dit met een super groot deelnemersveld! Proficiat allemaal!

Bij de pupillen meisjes werd er een heel mooi clubrecord gelopen op de 4x 200m met 2.08.69! Proficiat Emma Vandeghinste, Laura Van den Brande, Elle De Haes en Eloïse Leloup!!! Ze eindigden dan ook op een heel knappe 2de plaats! Ook de 2de ploeg deed het super!

Bij de benjamins jongens sneuvelde ook het clubrecord op de 4x 200m met 2.37.07! Heel knap Timo Bernaerts, Bjarne Haeck, Lennert Vanhoeck en Ryan de Wever!

De benjamins meisjes werden ook heel mooi 2de bij de 4x 200m met Olivia Leloup, Louise Boonen, Lotte Teronnes en Zoë Laureys! Ook de heel jonge 2de ploeg deed hier dapper mee!

Ook de miniemen ploegen deden heel goed hun best! Mooi zo!

Zoë Laureys werd heel knap 3de met de 60m in een heel mooie 9.92!! Ze nam dan ook de bronzen medaille mee naar huis! Prachtig Zoë!

Bedankt dat jullie er waren! Het plezier is alvast het belangrijkste! De kinderen hebben ervan genoten en ook het supporteren voor elkaar is geweldig om te zien!!! Hopelijk kan iedereen hier eens mooi over nadenken, want soms doen de hartjes van trainers rond de aflossingen(indeling) veel pijn!!!!!! Jammer!!!! Het is niet altijd een evidentie als trainer om juiste ploegen voor een aflossing samen te stellen(je weet nooit vooraf wie er een superdag zal hebben en wie die dag een minder dagje heeft!)!!!!