23 februari 2014

cross Essen

Wat een leuk zonnetje vandaag!
De kabouters mochten vandaag de cross openen! Ze deden het dan ook wel vol overtuiging en geweldig goed! Dit beloofd voor de toekomst! Proficiat Nyah, Janne, Matti, Lora, Hendrik, Elise, Nysa, ...!
Viktor Vandeghinste won heel knap bij de jongens en Floor Hennebel ook mooi zilver bij de meisjes! Prachtig!

Bij de benjamins meisjes ook heel mooi zilver voor Olivia Leloup! Ook een mooie 4de en 6de plaats voor Zoƫ Laureys en Louise Boonen in deze reeks. Gynthe viel ook mooi op. Bij de jongens een schitterende 3 op een rij voor Lennert Vanhoeck(6de), Ryan De Wever(7de), Tom Hens(8ste) en ook Lars mooi 11de. Alexander ook met mooie inzet.
Bij de pupillen weer een schitterende en sterke overwinning voor Emma Vanhoeck! Proficiat Emma! Ook Elke De Dobbelaere heel knap brons in deze reeks en Caro Verbergt loopt zich net heel mooi binnen de top 10.

Bij de 2de jaars een schitterende 2de plaats voor Emma Vandeghinste! Ook Laura Van den Brande(5de) en Eloise Leloup(7de) lopen zich prachtig in de top 10. Wannes en Ella ook heel goed!

Hier de gezellige pupillenbende op een rij .....

Bij de miniemen een heel mooi 7de plaats voor Antje de Herdt. Ook Hanna, Alessandro en Maarten hadden weer een geweldige inzet!
Schitterend allemaal!