09 april 2013

fundag, familiedag en bbq!!! Een prachtfestijn!!!

We hadden het weer mee, super helpers en begeleiders en enorm gemotiveerde kinderen en ouders!!! Deze dag was een echt sportfestijn voor iedereen!! Geweldig om te zien!! De foto's verder op de site spreken voor zich!

Eerst de geweldige fundag waar groot en klein hun prachtige talenten lieten zien! Een mooie groep van wel 86 kindjes lieten zich volledig gaan! Werpspelen, springspelen, hindernissenparcours met super-springkasteel, loopspel, hordenloop,... voor iedereen alles al even leuk!  De begeleiders en helpers deden het hier ook fantastisch waarvoor een enorme DANK!!! Jullie enthousiasme doet wonderen!!! Het ijsje was dan  ook een mooie afsluiter!

Daarna heel effe pauze en dan de enorm prachtige strijd tussen ouders en hun talentvolle kinderen op onze familiedag(kampnummerfeest)! Geweldig hoe zij de strijd aangingen!! En ni afgeven hoor die mama's en papa's ....... . Maar morgen gaan ze die gebruikte spiertjes nog wel navoelen(ha, ha, ha....., dan zie je maar waar trainen toch goed voor is......). We hadden zelfs een superkampioen op het springkasteel! Ik denk vooral een prachtige ervaring voor die kinderen en hun ouders(ongeveer 60)!!

Na die prachtige strijd effe nagenieten en uitrusten op onze lekkere en succesvolle bbq! En lekker dat da was! Na het eten waren de kids nog ni moe en konden ze nog genieten van de animatiespelen, waar de steps met motor en lichtjes, de werpspelen en het springkasteel, ... wel toppers waren!! Mooi om te zien hoe onze club vandaag op alle fronten kon genieten!!!

Een DIKKE MERCIE aan iedereen!!!
Bedankt ook voor alle positieve complimentjes!