03 februari 2013

PK te Borsbeek

Maar liefst 62 duffelse jeugdatleetjes op post vandaag!!! Tof dat jullie met zovelen waren en dan nog wetende dat er nog enkelen gekwetst en ziek zijn! Voor deze schitterende opkomst alvast een dikke proficiat! Spijtig dat ikzelf het van het thuisfront moest volgen. Toch bedankt aan alle ouders die me mooi op de hoogte hielden na de wedstrijden!

De podia van vandaag!!!

Bij de benjamins een schitterende 3 de plaats voor Emma Van Hoeck!!!!! Knap Emma!
Bij de pupillen een super sterke Emma Vandeghinste met prachtig zilver! Schitterend Emma!
Bij de miniemen prachtig zilver voor Tim Van de Velde! Proficiat Tim!

De benjamins jongens(Jeroen, Yeabsera en Timo) en de min jongens(Lode, Joris en Tim) zorgden ook voor 2 clubklassementen bij onze jeugd! Proficiat heren!!!! De bekers zullen van de week nog verloot worden door Karine!

Nog vele andere schitterende prestaties:
Bij onze jongste benjamins werd Olivia Leloup heel mooi 5de en Louise Boonen liep zich knap juist binnen de top 10. Bij de jongste jongens deed Timo het goed en vielen Tom en Ryan mooi op van '06!
Bij de 2de jaars jongens een heel mooie 4de plaats voor Jeroen Leijsenaar voor zijn maatje Yeabsera Van den Bulck op de 5de plaats. Knap jongens zo'n mooie strijd!
Bij de pupillen eerste jaars heel mooie top 10 plaatsen voor Cato Boonen(8ste) en Eloïse Leloup(9de). Ook Esther viel weer mooi op in deze reeks. Bij de 2de jaars viel Sasha heel knap op! Bij de jongens ook een mooie prestatie voor Wannes.
Bij de miniemen nog een mooie 7de plaats voor Noa Wijns na haar ziek zijn! Een spannende duffelse spurt daar zorgden Lode Peeters(9de) en Joris Braspenning(10de) voor bij de eerste jaars!

Wat mij het allermeeste plezier deed vandaag is de prachtige opkomst en dat we het weer allemaal heel goed deden! Ook onze allerjongsten!!
Proficiat allemaal! Bedankt ouders en trainers om iedereen weer mooi bij te staan!!!