10 maart 2013

BK Oostende: 3 medailles voor onze jeugd!!!

Geweldige resultaten voor onze jeugd!!! En dit op een mega zwaar parcours en barslechte, koude weersomstandigheden! De voeten hadden wat te verduren vandaag!!!! Alvast proficiat aan iedereen die dit parcours tot een mooi einde konden brengen!

Onze benjamins meisjes(Emma, Roos, Olivia, Caro) lieten direct het goede voorbeeld zien aan iedereen! Een prachtige zilveren medaille voor deze meisjes!

Maar de jongens(Yeabsera, Jeroen, Zias, Thomas) lieten zich niet kennen en lieten ook hun beste benen zien en werden schitterend 3de na een mega-spannende spurt!

Proficiat dames en heren!!!!! Ook de 2 andere ploegen van de benjamins deden het super! Mooi zo Louise, Jutta, Febe, Nienke, Timo, Lars, Wannes en Dries!

Emma Vandeghinste werd fantastisch en heel sterk 2de bij de pupillen meisjes 1ste jaars!! Een hele dikke proficiat Emma en een mooi slot van je prachtig seizoen!!

Ook Eloise, Hana, Antje en Dario vonden we knap terug in de eerste helft van de deelnemers! Brent, Ian, Jelle en William deden ook mooi hun best!

Bij de miniemen werd Tim Van de Velde nog heel mooi 4de na een superslechte start! Ook Melissa Vets(15de) liep zich mooi naar een top 20 plaats. Lore, Hana, Noa, Sara, Joris, Frederic, Alessandro en Maarten deden het ook goed!

Geweldig allemaal! En nu even uitblazen tot we starten aan het zomerseizoen in april!