20 april 2013

Beker Van Vlaanderen: meisjes en jongens! Beiden 5de!!!!!

Onze meisjes eindigden op een mooie 5de plaats te Bornem, waarbij we heel mooi individuele prestaties konden zien! Proficiat!
Opvallende momenten:
Hana Van den Bulck ging over de 34m met hokey, Antje met een sterke spurt van 9.10, Emma met een mooi eerste 1000m, Laura knap over 1m20 bij hoog, Sarah liep een vlotte 300m, Lore haar speer ging al over de 19m, Sien ruim over de 4m bij ver, ............... en nog heel veel pr's van iedereen!!!
Zij zijn alvast het seizoen mooi gestart!
Proficiat Laura, Emma, Eloise, Elle, Lisa, Antje, Hana, Jetse, Marlies, Lore, Hanna, Sien, Laura, Luna, NoƤ,  Melissa, Sarah en Julie!


En ja hoor onze jongens werden ook super knap 5de in hun match!! Ook prachtige resultaten, pr's en vooral een eindstand die we zelf niet verwacht hadden! Proficiat Ian, Brent, Jari, Jelle, William, Lode, Joris, Alessandro, Elias en Tim!!!

Hier opvallende prestaties van:
Tim die supersnel zijn 1000m liep in 2.55.94, Jelle die over 1m25 ging bij hoog, Brent die vlot liep op de spurt 9.55, Joris die vlot over de 4m ging bij ver(4m21), Ian die mooi zijn horden liep en 1000m, William en Jari die naar de 30m gaan met hokey, Lode die een mooie 300m liep, Alessandro die zijn speer al mooi wierp en Elias die ook zijn best deed.

Iedereen een heel DIKKE proficiat! Een prachtige start van het seizoen!!!