17 maart 2013

crosstrofee en jeugddag Gent!!!

Vrijdagavond werden de Antwerpse crosskampioenen gehuldigd in de Lage Polder te Duffel. We konden vele Duffelse jongens en meisjes terugvinden in de top 10!!! Proficiat Olivia, Louise, Emma, Zias, Jeroen, Yeabsera, Emma, Laura, Cato, Ian, Noa, Melissa, Lode en Tim!!!!
De 2 Emma's en Tim mochten zelfs de beker in hun categorie ontvangen! Knap!!! Bij de pupillen meisjes zelfs met z'n 3 in de top 10!


Zaterdag moesten we vroeg uit de veren en vertrokken we met een volledig volle dubbeldekker naar Gent!!! Op de bus konden we al direct een jarige Maarten vieren!!! Bedankt voor al dat lekkers Maarten!
In Gent was het al goed zoeken voor een plekje voor onze vele atleetjes want er was een grote opkomst in Gent van alle clubs. Effe druk bezig zijn met de nummers ophangen(15 ploegen van 4 atleetjes) en de nieuwe begeleiders wegwijs maken met het systeem en iedereen kon dan vlotjes starten aan de vele leuke proeven!!! De allerjongsten vonden de paardenrace en de grote glijbaan super leuk! De groteren deden een mooi strijdje tegen elkaar en de begeleiders hadden het niet altijd van de poes!! Zelf pompen kwam aan bod bij de puzzelloop(waarschijnlijk weddenschappen??)??  Noa legde een mooi interview af. Iedereen heeft zich super geamuseerd!!! Ook een dikke proficiat aan de harde werkers van de spandoeken!
De begeleiders en de val-medewerkers verdienen voor deze dag ook een grote pluim!!! Jullie deden het heel goed en met een prachtig enthousiasme! Bedankt!