24 oktober 2021

info november deel 1: verslag Bonheiden en Mechelen! Topaanwezigheid van onze jeugd!

Verslag van onze 2 eerste crossen van november! De geweldige opkomst en inzet deed ons deugd!

zondag 7 november: eerste cross in BonheidenMaar liefst 58 Duffeltjes die meededen bij onze jeugd!!! Wat zijn we tevreden trainers met deze opkomst!!!    

                          

Onze 5 dappere kangoeroes met hun fiere trainster! Proficiat met jullie geweldige inzet!!!

Ook een hele grote opkomst bij onze benjamins! En we zagen prachtige resultaten van iedereen! Zelfs een volledig Duffels podium bij de benjamins jongens 2de jaars!
Prachtig Samuel, Lowie en Oscar!!!

Bij de pupillen meisjes 1ste jaars een heel mooie 6de plaats voor Bente! Ook Jackie, Yasmine en Emilia deden het schitterend bij de pupillen meisjes. 
Bij de jongens pupillen 1ste jaars een knappe 8ste plaats voor Oliver en bij de 2de jaars maar liefst 3 top 10 plaatsen! Knap Kilian(6de), Raven(8ste) en Lander(10de)! Ook geweldige inzet van Wouter, Zayed, Sepp, Andreas en Thomas!

Bij de miniemen wel op alle podia Duffelse kleuren! Prachtig om te zien!
Bij de meisjes eerste jaar een sterke overwinning voor Maël Carlier en op plaats 3 heel knap Beau Biesemans! Top meisjes! Ook Fien deed het heel goed in deze reeks. 
Bij de 2de jaars meisjes een heel sterke 2de plaats voor Elise Pletinck! Ook een heel mooi trio achter elkaar in deze reeks met Jente(4de), Joséphine(5de) en Ayleen(6de)! Lana ook geweldige inzet in deze reeks! Mooi zo!
Bij de miniemen jongens 1ste jaars een mooie 2de plaats voor Senne Hertoghs!
Bij de 2de jaars jongens een heel sterke overwinning voor Lander Vanhauwere en ook een geweldige 3de plaats voor Lander Diddens. Ook in deze reeks een mooie 8ste plaats voor Hendrik. Niels en Wannes ook weer geweldige inzet!

Wat zijn we tevreden van AL onze Duffeltje!!! Dikke pluim voor IEDEREEN!!!! Wij waren alvast heel fiere trainers! 

donderdag 11 november: cross Mechelen: Maar liefst 70 Duffelse jeugdatleetjes ingeschreven! Wat zijn we trots met dit aantal en wat gaan onze kleuren opvallen!! Veel succes allemaal!

En ja hoor onze kleuren vielen op! Een geweldige opkomst bij de kangoeroes en benjamins waar we Florian ook als eerste over de aankomst zagen gaan bij de 2de jaars benjamins! En dan al die andere Duffeltjes met prachtige resultaten en inzet! We zijn zo fier op jullie! Jullie hebben dan ook de medaille dik verdiend!

Bij de pupillen meisjes een heel sterke en prachtige overwinning voor Marieke De Spiegelaere bij de 2de jaars! Ze nam vanaf de start sterk de kop en kwam ook met voorsprong aan! Sterk Marieke! Ook onze andere meisjes liepen heel knap in deze talrijke reeksen!

Bij de jongens eerste jaars een geweldig mooie 5de plaats voor Oliver! Hij liep lang 3de maar jammer genoeg kwamen er net voor de lijn nog 2 over! Bij de 2de jaars een heel knappe 2de plaats voor Luka De Belder! En het was weer een hel spannende spurt! Knap gedaan! Ook de andere jongens vielen op in de massa met schitterende resultaten!
Bij de miniemen meisjes eerste jaars een sterke 2de plaats voor Maël Carlier! In deze reeks ook heel sterk op een 4de plaats was Beau! Bij de 2de jaars een heel knappe en sterke 3de plaats voor Elise Pletinck! Ook Josephine kwam nog mooi in de top 10 met een 9de plaats en dit met een pijne teen, door spike aan de start! Ook geweldige inzet en schitterende resultaten voor al die andere dames!


Bij de jongens 2de jaars een geweldig sterke 3de plaats voor Lander Vanhauwere! Wat een race, zo spannend! Ook Lander een prachtige 6de plaats in deze reeks! De andere jongens vielen ook heel goed en met hun geweldige inzet en resultaten! 
Wat vielen we weer mooi op in alle reeksen!! En vooral zoveel keer die Duffelse truitjes die we zagen passeren met geweldige resultaten van IEDEREEN!! Wat zijn we weer fiere trainers!! Bedankt ook aan de supporters!