05 maart 2017

cross Essen

We konden met de zon vertrekken, jammer genoeg begon de regen vanaf bij de pupillen en is niet meer gestopt! Een echt hondenweertje waar onze Duffeltjes het super deden!

Bij de kabouters konden we fijn supporteren voor Luka, Kiki en Lucy! Heel dapper en met de glimlach onderweg!

Bij de benjamins meisjes mooie top 10 plaatsen voor Hannah, Ayleen, Nysa en Lobke. Bij de jongens eerste jaars een spannende spurt op het einde en Jappe werd net 4de en Hendrik liep zich net in de top 10. Bij de 2de jaars eveneens een spannend einde met Matthias De Belder die knap 2de werd. Bij deze benjamins ook nog heel mooie resultaten voor Janne en Nyah!

Bij de pupillen eerste jaars een schitterende overwinning voor Floor Hennebel voor haar (club)maatje Lotte Bernaerts! Wat een mooie wedstrijd dames! Mooi jullie zo te zien glunderen op dat podium!
Bij de jongens 1ste jaars heel mooi brons voor Jorre De Block. In deze reeks ook een mooie 7de plaats voor Viktor.

Ook een mooie top 10 plaats voor Ryan bij de 2de jaars. Nog heel mooie resultaten bij de jongens voor Nick, Tibeau, Lukas en Lennert.
Bij de miniemen eerste jaars een mooie top 10 plaats voor Gynthe en weer mooie inzet van Timo. Bij de 2de jaars een mooi Duffels duel met Emma Vanhoeck en Elke De Dobbelaere. Emma had de sterkste laatste ronde. Mooi meisjes!

Bij de jongens 2de jaars een heel sterke en spannende overwinning voor Yeabsera Van den Bulck! Top Yeabsera! Ook Joren liep een heel mooie 6de plaats.


Schitterend allemaal!