17 maart 2017

BK Wachtebeke! Wat een mooie dag!

Wat een fantastische dag voor onze Duffelse jeugd!!!!! Het weer was ons ontzettend goedgezind en de prestaties waren top!!! Ook de geweldige opkomst vonden we fantastisch!!! Dit doet deugd als club om te zien hoe leuk de dag tussen onze jeugdvriendjes verloopt. Samenzijn en spelen, mooie prestaties, supporteren voor iedereen en genieten van de zovele geweldige inzet!!!
We konden dan ook heel fier zijn met het podium waar Emma Vanhoeck bij de 2de jaars miniemen super sterk het zilver mocht rondhangen, na een prachtige wedstrijd!! Proficiat Emma!!!

Ook een clubklassement van de min meisjes gewonnen waar we fier kunnen op zijn! Proficiat Zoë, Emma, Elke en Louise!!

En dan nog de zovele andere toppertjes even op een rij in die hele grote reeksen:

Prachtige top 10 plaatsen voor: Zoë Laureys 4de bij de 1ste jaars miniemen, Yeabsera Van den Bulck 6de en Jeroen Leijssenaar 9de(na pijn aan de aankomststrook) bij de 2de jaars miniemen, Elke de Dobbelaere 8ste bij de 2de jaars meisjes. 

Heel mooie top 20 plaatsen voor: Jappe de Ridder 11de bij de eerste jaars benjamins, Jorre de Block 14de bij de eerste jaars pup, Matthias de Belder 16de bij de Benjamin 2de jaars na enkele valpartijen, Ayleen Sterck 18de bij de jongste benjamins.

Knappe top 30 plaatsen voor: Lotte Bernaerts 21ste bij de eerste jaar pup, Lukas van de Vijver 23ste en Lukas Wuyts 27ste bij de jongste benj, Lobke Bruyneel 26ste bij de 2de jaars benjamins en Louise Boonen 30ste bij de 1ste jaars min.

En dan nog de geweldige prestaties van Nysa, Hendrick, Lander, Floor, Solien, Noor, Lore, Viktor, Nick, Tibeau, Ryan, Lucas, Gynthe, Sofi, Ellen, Nienke, Timo, Joren en Liam.

Wat konden weer trots zijn op al onze Duffeltjes!!! Onze kleuren vielen weer mooi op! 
Bedankt atleetjes, trainers, ouders en supporters!!!! 
En dan nog lekker nagenieten van de wedstrijden bij de groten waar we toch fier mogen zijn op Emma en Tim met hun Belgische titel!! Top Emma en Tim! Leuk om de jeugd hun enthousiasme en clubgevoel te zien aan het podium bij het horen van de brabacone!!!
Dit is sport en genieten voor iedereen!!!!