22 december 2015

Santa Run!! Mooie opkomst en weer super gezellig!!

Het kerststalletje was er weer...... . Lekkere jenever, gluwein, verse soep, lekkere pannenkoeken, warme choco, marshmallows, ...... . voor iedereen wat wils!

En aan de start stonden weer heel wat kerstmannetjes te pronken: met lichtjes, met een prachtig kostuum, met een mooie muts, .... prachtig om te zien zowel groot als klein!! En ja hoor dit jaar met een rode flikkerende neus! Hiervoor een dikke 'dankjewel' aan de kerstman die weer top in zijn nopjes was!!

De kerstmannetjes konden dan lopen met verschillende hindernissen! Nadien verdienden ze dan wel een grabbel in de zak van de kerstman en ...... de rendier-oren! Fantastisch om te zien welke inzet iedereen weer toonde! En de mooie liedjes die we tussendoor van de kinderen mochten horen!!!
Fantastisch allemaal!

Hierbij kunnen we niet zonder helpende handen! Bedankt moeke voor de lekkere soep, bedankt kerstman en jouw hulpjes, bedankt bereidwillige pannenkoekenbakkers, bedankt helpers achter de drank- en eetstandjes, bedankt jeugdtrainers, bedankt iedereen die aanwezig was, bedankt Caro voor de marshmallows en jouw bijdrage, bedankt ....,  bedankt voor de GEWELDIGE SFEER iedereen!!!!

Hier alvast wat sfeerbeelden:Je ziet dat het weer een top-editie was!!!!