05 november 2015

cross Bonheiden!!! Schitterende opkomst van onze jeugd! En heel wat nieuwe gezichtjes!

Wat een weertje!!! En wat een prachtige opkomst van onze jeugd! Ook heel wat nieuwe gezichtjes en ze deden het geweldig voor hun eerste keer!
En kijk ook wat een mooi groepje kangeroes!! Jullie deden het super! Proficiat allemaal!
Bij onze jongste benjamins een heel mooie 6de plaats voor nieuwkomer Matthias De Belder. Bij de oudere benjamins een heel mooie 4de plaats voor Viktor Vandeghinste, Jorre De Block knap 6de  en Floor Hennebel heel mooi 7de. Ook Nick en Eline op een opvallende 11 de plaats! En ook de vele andere benjamins deden het schitterend en ook die vele nieuwkomers!!!

Bij de pupillen meisjes 2de jaars won Zoë Laureys heel knap haar wedstrijd! Proficiat Zoë! Ook hier Olivia Leloup( 4de) en Louise Boonen( 6de) heel sterk in de top 10! En kijk op de foto maar eens wat een verschil in lengte van benen:)!

Bij de jongens eerste jaars een heel mooie 6de plaats voor Ryan De Wever en nieuwkomer Tijs viel ook mooi op met de 11de plaats in deze grote reeks.

Bij de miniemen eerste jaars een schitterende overwinning voor Jeroen Leijssenaar! Prachtig Jeroen! Ook in deze reeks een mooie 7de plaats voor Thomas Costermans!

Bij de meisjes een mooie 5de plaats voor Emma Vanhoeck en Caro Verbergt liep zich ook mooi net in de top 10. Opvallend ook een mooie 12de plaats voor Nienke!
Bij de 2de jaars een heel sterke overwinning voor Emma Vandeghinste! Super Emma! Ook in deze reeks heel mooie top 10 plaatsen voor Eloise Leloup(4de), Elle De Haes(7de) en Esther Bernaerts(8ste)! Bij de jongens een knappe 8ste plaats voor Brent Frans en Thomas Andries ook net in de top 10.
En er waren nog zoveel meer geweldige resultaten!! De trainers waren heel fier! De Duffelse kleuren mochten weer gezien worden!!! Dikke duim voor IEDEREEN!!!