15 november 2015

cross Duffel: Super opkomst van onze jeugd!!!

Wat een schitterende opkomst van onze jeugd!!! Maar liefst 90 atleetjes zagen we vandaag op ons eigen terrein, in de felle wind, met schitterende resultaten!!! De trainers waren fier op jullie allemaal!!

We begonnen met de kangeroes die weer met een mooi groepje aan de start stonden!! Schitterend allemaal! Tof om te zien hoe die Duffelse kleurtjes zich enorm inzetten!! Klein maar dapper kun je wel zeggen!!!

Bij de benjamins meisjes eerste jaar vonden we Lobke Bruyneel op een mooie 7de plaats. Bij de 2de
jaars een heel mooie 3de plaats voor Floor Hennebel na een heel spannende spurt!

Ook nog mooie top 10 plaatsen voor Lotte Bernaerts(7de) en Solien Peeters(10de) in deze reeks. Bij de jongens eerste jaars een heel mooie 7de plaats voor Matthias De Belder. Bij de 2de jaars een heel tevreden Rocco Geysels op de 2de plaats!

Ook Jorre De Block een heel mooie 6de plaats in deze reeks! Ook nog zovele andere schitterende plaatsen!! Prachtig allemaal!!!

Bij de oudste pupillen meisjes een heel sterke overwinning voor Zoë Laureys! Proficiat Zoë!! Ook heel knap de 3de plaats voor Olivia Leloup en Louise Boonen heel mooi een 8ste plaats!

Bij de jongste jongens werd Ryan De Wever heel mooi 5de en Lars De Herdt nog juist een top 10 plaats. Bij de 2de jaars een heel mooie 8ste plaats voor Timo Bernaerts!  En dan ook niet te vergeten al die dappere anderen!! Super!

Bij de miniemen meisjes eerste jaars zorgden Emma Vanhoeck en Elke De Dobbelaere schitterend voor het zilver en brons na een heeeeel spannende eindspurt!

Bij de 2de jaars zagen we een heel sterke Emma Vandeghinste, met een ruime voorsprong liep ze naar het goud! Proficiat Emma! Ook heel knap de 3de plaats voor Eloïse Leloup in deze reeks en de vlotte 4de plaats voor Esther Bernaerts! Elle De Haes(7de) en Cato Boonen(9de) ook mooi in de top 10!

Bij de jongste miniemen jongens een schitterende overwinning voor Jeroen Leijssenaar! Proficiat Jeroen! Ook Thomas Costermans knap 4de in deze reeks!

Bij de 2de jaars een mooie top 10 plaats voor Brent Frans(9de). Leuk om te zien hoeveel miniemen er waren met weer schitterende inzet!

Proficiat ook aan al onze clubkampioenen! Dikke duim voor Lobke, Floor, Matthias, Rocco, Marie, Zoë, Ryan, Timo, Emma, Emma, Jeroen en Brent!! Jullie mogen fier zijn en hebben de beker dik verdiend!!! Proficiat!

En ook 'een super dankjewel' aan al die ouders en supporters van al onze Duffelse atleetjes! Tof dat jullie ze zo mooi aanmoedigen en helpen om er weer te staan!!! Want ze stonden er weer en mogen ALLEMAAL fier zijn!!!