18 mei 2014

Meerkamp Booischot

Een schitterende namiddag vandaag met dat prachtige zonnetje en de geweldige inzet van iedereen! De beloning voor iedereen was dan ook meer dan verdiend! En fier dat ze waren met hun beker of medaille! Een dikke proficiat allemaal!

de fiere pupillen jongens!
En ... de trotse dames pupillen!!

Bij de benjamins meisjes een prachtige eindstand(2de) voor Zoƫ Laureys! Mooi zo!! Haar spurt(9.75) en de 600m (2.07.75) vielen weer mooi op! Lies Billiart ging vandaag ook voor de eerste keer onder de 10' (9.91) op de 60m. Ook Gynthe, Linne en Lotte deden super hun best! Bij de benjamins jongens deden Bjarne, Ryan en Viktor ook super hun best! Viktor liep een heel vlotte 600m in 2.22 als jongste!

Bij de pupillen meisjes een schitterende overwinning voor Emma Vandeghinste! Proficiat Emma!! Bij het ver sprong ze een pr van 3m81, de hokey ging 34m23 ver en ook haar loopnrs gingen weer vlotjes! Ella, Nienke, Caro en Elke deden het ook weer heel mooi met een aantal pr! Bij de jongens een heel mooi 5de plaats voor Jeroen Leyssenaar en dit als eerste jaars! Hij liep weer een mooie 1000m en sprong ook over 1m10 bij hoog. Wannes L deed het ook heel goed op zijn 60m en bij het hokey. Wannes S en Simon ook weer met volle inzet!

Bij de miniemen 3 jongens op post die op bepaalde nrs wel mooi opvielen! Joris bij de 1000m, Maarten een pr op de 1000m en zijn kogel ging ook sterk boven de 8m en Allessandro die 2 pr mee naar huis nam bij kogel en discus!

Geweldig allemaal!