10 februari 2013

cross Kessel

In de vakantie nog een heel mooie opkomst van de jeugd!

En ze deden het weer fantastisch!

Bij onze allerjongsten zorgden Louise Boonen en Zias Michiels beiden voor een mooie 6de plaats! Wat ik vandaag enorm vond was de reeks van de jongste jongens waar we enorm veel duffelse truitjes zagen in één reeks! Mooi om te zien en vooral leuk om te supporteren! Ook Noa viel vandaag mooi op!
Bij de pupillen een prachtige en enorm sterke overwinning voor Emma Vandeghinste, die vandaag haar sterke concurrent ver achter zich kon houden! Proficiat Emma! Bij de 2de jaars een schitterende 3de plaats voor Sasha Van den Bossche! En kon super tevreden het podium op! Knap Sasha! Ook in deze reeks mooie top 10 plaatsen voor Antje De Herdt(7de) en Marlies Peeters(8ste). Bij de jongens viel Dario enorm sterk op vandaag.
Bij de miniemen meisjes liepen Lore Leemans en Sarah De Bruyn beiden een heel mooie 7de plaats. Bij de jongens eerste jaars weer een schitterende spurt tussen Joris Braspenning(6de) en Lode Peeters(7de) waar vandaag Joris de sterkste was! En bij de 2de jaars weer een sterke Tim Van de Velde aan het werk die zorgde voor een knappe overwinning en de achtervolgers echt ver achterliet!
Ook de pupillen meisjes(Emma, Sasha en Antje) en min jongens(Joris, Lode en Tim) konden de clubklassementen mee naar huis nemen! Mooi zo!

Proficiat allemaal!!!