08 januari 2011

Goes: Een geslaagde busverplaatsing!

Met een volle dubbeldekker trokken we naar het gezellige dorpje Goes. We hebben de Hollanders duidelijk laten zien wat we konden! Super allemaal!

Vele blije gezichtjes op het podium! Dit zien we graag!

Bij onze allerjongsten goud voor Yeabsera Van den Bulck, zilver voor Caro Verbergt en brons voor Wannes Lauwers! Bij de 2de jaars zilver voor Hana Van den Bulck en brons voor Jetse Peeters! Ook nog mooie prestaties in deze reeksen voor Marlies, Lisa, Jelle en Jarno! Knap zo!
Bij de pupillen eerste jaars knap zilver voor Allessandro Feys. Bij de 2de jaars knap goud voor Julie Ceuppens en Tim Van de Velde, zilver voor Ralph Steuckers en brons voor Jana Van den Bosch en Jarne Beuckeleers. Ook Lore, Cato, Thibaut, Maarten, Jitse en Matteo deden weer goed hun best!
Bij de miniemen knap goud voor Sofie Van de Velde, zilver voor Elise Duthoo en Govanni Feys en brons voor Ines Van Nuffel! Ook een dikke bravo voor alle andere miniemen die vooral opvielen met hun grote aantal! De Duffelse kleuren vielen op!
Ook onze jeugdtrainers deden het goed! Zelfs brons voor Karine!

Alle trainers waren zeer tevreden! Mooie opkomst en schitterende resultaten! We zijn het jaar goed begonnen! Volhouden zo!