21 november 2010

Tilburg 27 november: leuke busverplaatsing!

Het was weer een geslaagde dag naar Tilburg. Met een volle bus vertrokken we naar onze noorderburen. Daar de toer verkennen en onze chip en nummer juist installeren en we konden er voor gaan. En we brachten het er weer goed vanaf

Bij de benjamins mooie top 10 plaatsen voor Caro Verberght(8ste) en Jetse Peeters(5de). Ook Nina Andries deed het goed.
Bij de pupillen een heel sterke en spannende overwinning voor Tim Van de Velde. Bij de meisjes een mooie 7de plaats voor Julie Ceuterick. Ook Ralph Steukers en Noä Wijns vielen op.
Bij de miniemen eerste jaars een knappe 7de plaats voor Michèle De Smet en bij de 2de jaars een schitterende 2de plaats voor Elise Duthoo. Ook in deze reeks een mooie 5de plaats voor Sofie van de Velde. Ook Ines en Berbe deden het goed.
Na de middag kwamen dan de leuke aflossingen waar we met verschillende ploegen aan konden deelnemen. De benjamins(Caro, Nina, Jetse, Lisa) werden 3de en mochten heel fier het podium op. De pupillen werden 2de(Tim, Julie, Noä, Jarne) en de miniemen werden ook 3de(Sofie, Ines, Valérie, Elise). Ook alle andere ploegen deden het super! Fier ging iedereen met een medaille naar huis!
Een fantastische dag met vele blije gezichtjes!