02 januari 2011

cross Hulshout

Een super mooie opkomst van al onze STERREN VAN MORGEN ! En zij deden het dan ook super goed! Proficiat Elle, Marie, Stien, Robin, Tim, Luka, Yeabsera, Caro, Emma, Ralph, Yani, Jarne, Naomi, Wannes, Jari, Melissa, Laura! Hopelijk vonden jullie het leuk en zullen we deze flinke atleetjes nog regelmatig terug zien op onze wedstrijden, want jullie deden het super!!!! Bedankt!

Ook nog vele andere mooie resultaten:
Bij de allerjongste benjamiens weer mooie 4de plaatsen voor Emma Vandeghinste en Yeabsera Van den Bulck. Ook Elle De Haes liep zich knap in de top 10. Bij de 2de jaars een schitterende bronzen medaille voor Hana Van den Bulck, met ook een mooie top 10 voor Antje De Herdt in deze reeks.
Bij de pupillen mooie top 10 plaatsen voor Julie Ceuterick(7de) en Lode Peeters(9de). Een heel knappe zilveren medaille voor Tim Van de Velde.
Bij de miniemen een heel sterke overwinning voor Sofie Van de Velde, met ook een mooie 4de plaats voor Elise Duthoo in deze reeks. Michèle De Smet(6de) ook knap binnen de top 10 bij de eerste jaars.

Super allemaal! We zijn het jaar goed begonnen!!!