31 januari 2011

cross Ekeren: 4de met de Gieles cup! Proficiat!

We haalden een mooi resultaat met de Gieles cup: een 4de plaats! Op het laatste nippertje nog een plaats opgeschoven! Het was dan ook niet makkelijk lopen op het bevroren parcours en met die koude wind! Toch schitterende resultaten voor de jeugd:

Een knappe zilveren medaille voor Emma Vandeghinste en een heel sterke overwinning bij de 2de jaars voor Antje De Herdt. Proficiat Antje! Ook in deze reeks een mooie 5de plaats voor Jetse Peeters. Lisa en Lena deden het ook weer goed.
Bij de pupillen een knappe overwinning voor Tim Van de Velde en bij de meisjes een mooie 6de plaats voor Julie Ceuterick.
Bij de miniemen een knappe 5de plaats voor Aline Delbaen en ook Amélie Neyrinck mooi 9de in deze reeks. Ook Tom Van Cappellen liep zich net in de top 10. Bij de 2de jaars een mooie 2de plaats voor Sofie Van de Velde en bij de jongens Govanni Feys knap 8ste. Ook Ines en Berbe deden het weer goed!

Knappe resultaten! Hopelijk doen we dit zeker volgende week opnieuw op het PK! Ik hoop dan ook dat iedereen op post zal zijn! Dit doet de trainers en de club veel deugd!!!!