19 december 2010

cross Lilse Bergen 19/12

Sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw. Schitterende uitzichten op de Lilse Bergen, mooi parcours maar wel goed glad op sommige plaatsen. Onze jeugd was er blijkbaar niet bang van want we deden het heel goed!

De allerkleinsten begonnen al super met 2 podiumplaatsen: bij de eerste jaars meisjes een schitterende 2de plaats voor Emma Van de Ghinste en bij de 2de jaars Hana Van den Bulck heel knap 3de. Proficiat meisjes! Ook Yeabsera Van den Bulck zijn snelle beentjes deden het weer en werd mooi 7de en Jelle Raymaeckers liep zich juist in de top 10.
Bij de pupillen een mooie 5de plaats voor Julie Ceuterick. Ook Jana Van den Bosch viel op in deze reeks en werd knap 11de. Bij de jongens een sterke 2de plaats voor Ilias Van Nuffel. Mooi zo!
Bij de miniemen een mooie 4de plaats voor Aline Delbaen bij de 1ste jaars. Bij de 2de jaars een spannende wedstrijVetd waar uiteindelijk Elise Duthoo knap 2de werd en Sofie Van de Velde mooi 3de. Super dames! Ook Ines Van Nuffel (8ste) en Berbe Bosmans (9de) liepen zich mooi in de top 10.

Weer een mooie dag! Knap iedereen!