29 januari 2008

PK te Essen 3/02/08

1 provinciale kampioen, 1 zilver en 2 bronzen medailles voor onze Duffelse jeugd! Ook nog heel veel mooie andere knappe prestaties!

Tim Van de Velde werd provinciaal kampioen bij de benjamins jongens! Proficiat Tim! Ook Jonas Wyns weer een knappe 5de plaats in deze reeks. Bij de meisjes ook mooie prestaties voor Julie en Caro.

Bij de pupillen meisjes werd Sofie Van de Velde knap 2de na een spannende wedstrijd. Knap Sofie! Ook Elise Duthoo behaalde de top 10 in deze reeks. Nog in deze reeks goede prestaties voor Daphne en Dorien. Bij de 2 de jaars mooie prestaties voor Anke Windelinckx, Celien Iliaens( met pech in de start), Jody Doossche en Nele Blommaerts. Ook bij de jongens een mooie prestatie van Timo.

De miniemen meisjes behaalden bij de eerste jaars meisjes een top 10 plaats met Lies Van Dessel(spijtig dat de gezondheid parten speelde). Bij de 2de jaars ging Sarah Andries met de bronzen medaille naar huis. Mooi zo Sarah! Ook Lisse Leemans, Anke Cammaert, Lotte en Romy leverden mooie prestaties in deze reeks. Bij de jongens zorgde Toon Belis voor de 2de bronzen medaille. Goed Toon! Beau Boeynams liep vandaag ook een mooie wedstrijd in deze reeks. Bij de 2 jaars ook mooie prestaties voor Pjotr en Toon.

We namen ook 2 clubklassementen mee naar huis van de pupillen en miniemen meisjes. Goed zo dames!!!

Proficiat aan alle Duffelse aanwezige jeugdatleetjes!!!! De jeugdtrainers zijn heel tevreden met de mooie prestaties van iedereen!!! Bekijk ook later de uitslag!