06 augustus 2021

Info augustus

Eind augustus kunnen nieuwe vriendjes komen proberen op de trainingen. Diegenen die mail stuurden en al op mijn lijst staan, krijgen exacte data toegestuurd de komende dagen via mail.  Graag mail versturen naar ilse.wilms@gmail.com bij interesse. 

Mogelijke wedstrijden in vakantie(augustus):

Voor diegenen die graag nog een 1000m lopen is er nog een mooie mogelijkheid op 6 augustus om 18.15u in Goes!! Onze Duffelse atleetjes deden het goed in Goes! Proficiat!

Vrijblijvende wedstrijden in de buurt die je kan vinden op atletiek.nu voor vakantieperiode: (altijd vooraf inschrijven, let op de data!) zie info op hun eigen website of atletiek.nu of via val.be

za 14 augustus Merksem(meerkamp)

za 21 augustus Mechelen: Een mooi groepje kangoeroes en benjamins waren aanwezig en deden het geweldig! Proficiat! Ook de pupillen en miniemen deden het super met enkele mooie persoonlijke records! Mooi allemaal!!

za 28 augustus Kapellen: PK aflossing: 11 ploegen aan de start voor onze pupillen en miniemen! Super dat jullie er bij waren!  En wat deed iedereen het super!!! Je zag enorme inzet en veel plezier! Fijn dat we weer met z'n allen eens op een wedstrijd waren en de Duffelse kleuren mochten gezien word!! 

Bij de pupillen kregen we bij de 3x600m voor zowel de jongens als de meisjes een prachtige 4de plaats. Bij de meisje was het zelf maar 1 honderdste naast het brons! De jongens liepen ook nog een schitterende 5de plaats bij de 4x60m. 

Onze toppers bij de pup pup jongens!

Onze toppers bij de pup meisjes!

Bij de miniemen hadden we een prachtige zilveren plaats voor de miniemen meisjes op de 3x600m! Proficiat Ayleen, Jenthe en Elise! De jongens deden het ook mooi met hun 5de plek!

Ons prachtige trio op de 3x600m

Alle dappere meiden van de miniemen

En ook de stoere jongens van de mimiemen!

DIKKE PROFICIAT ALLEMAAL!!!!