20 november 2019

Tilburg

Weer een mooie dag voor onze jeugd!
Bij onze allerjongsten viel Lucy mooi op met haar 4de plaats en bij de 2de jaars Nina knap 7de. Bij de jongens 2 de jaars een heel sterke en spannende overwinning voor Luka De Belder! Ook Wout deed goed zijn best in deze reeks.
Bij de pupillen meisjes eerste jaars Maƫl mooi 8ste en Elena ook met geweldige inzet in deze reeks. Bij de 2de jaars een heel mooie 4de plaats voor Ayleen. In deze reeks ook mooie resultaten voor Jitte, Kato en Nysa. Bij de jongens eerste jaars een geweldig, sterke overwinning voor Senne Hertoghs! Ook Sam super knap in deze reeks met een 7de plaats. Bij de 2de jaars deden Vincent, Lander en Hendrik het ook heel mooi.
Bij de miniemen meisjes deden Mira, Floor, Willemien, Sofiya en Jorun heel goed hun best. Bij de 1ste jaars jongens een prachtige 3de plaats voor Mauro Huyens! Bij de 2de jaars knappe top 10 plaatsen voor Jorre(9de) en Viktor(10de). Oles, Simen en Nick ook weer heel goed.

Bij de aflossingen konden onze benjamins en pupillen heel fier op het podium voor de gouden medaille!
De miniemen ook mooi op het podium voor een zilveren medaille!
Ook de andere ploegen super  met nog wel een 4de plaats en  twee 5de plaatsen er ook bij!
Proficiat aan iedereen die de Duffelse kleuren weer  mooi lieten opvallen! En bij de speaker vielen we duidelijk op hoorde ik zeggen..... !