03 november 2019

cross Bonheiden: Geweldige opkomst! Dit doet de trainers deugd!

Zondag 3 november: cross Bonheiden 

Schitterende opkomst van onze jeugd! Dit doet de trainers veel deugd! Ook heel wat nieuwe gezichten!! Top allemaal!!

Onze kangoeroes deden het allemaal geweldig met volle inzet! En Lowie die ging zelfs met de overwinning bij de jongens naar huis! Dappere Duffelse kangoeroes!!!

Bij de benjamins een schitterende en sterke overwinning voor Lauren Wuyts bij de 2de jaars meisjes! Marieke liep zich in deze reeks ook nog een prachtige 5de plaats.
Bij de jongens eerste jaars een heel knappe 3de plaats voor Zayed Belafkif! Ook Anouar heel mooi 8ste in deze reeks. Bij de 2de jaars een sterke 2de plaats voor Luka De Belder.
Ook een dikke bravo voor alle andere prachtige plaatsen: Proficiat Jackie, Nina, Emilia, Kilian, Lander, Raven, Andreas en Wout!
Bij de pupillen waren we met 28 Duffeltjes! Wat een fijne bende! Bij de meisjes eerste jaars een heel spannende en prachtige 4de plaats voor Maël. Ook Beau nog mooi in de top 10(9de). Ook in deze reeks geweldige inzet van Charlotte, Sam, Iara, Noor, Elin, Fien en Elena. Bij de 2de jaars een heel sterke overwinning voor Elise Pletinck!
Dan kwam er een 3 op een rij van Kato(3de), Jenthe(4de) en Ayleen(5de) en ook Joséphine in de top 10(9de). Eleonoor, Nysa en Hannah ook weer heel knap.
Bij de jongens eerste jaars een mooie 8ste plaats voor Robbert. Bij de 2de jaars een geweldige 3 de plaats voor nieuwkomer Robbe Mampay! Ook heel knap met top 10 plaatsen: Lander VH(6de) en Lander D(8ste). Julien, Aleksander, Abdellah, Eness, Lukas en Wannes deden het ook super!

Bij de miniemen eerste jaars een heel knappe 3de plaats voor Marie Van Osselaer!  Ook Janne en nieuwkomers Louise, Sofiya en Julie deden het heel goed. Bij de 2de jaars 3 top 10 plaatsen voor Solien(4de), Jutta(6de) en Floor(8ste).
Bij de jongens eerste jaars een sterke overwinning voor Matthias De Belder en ook heel mooi brons voor Mauro Huyens! Bij de 2de jaars mooie top 10 plaatsen voor Jorre(8ste) en Viktor(9de). Arnaud, Oles, Simen en Nick ook weer geweldige inzet!

Dikke proficiat allemaal en vooral fijn dat jullie zo talrijk waren!!! De supporters zagen weer veel Duffelse kleurtjes met geweldige prestaties van IEDEREEN!!! Top! Volhouden zo!