17 november 2019

cross Duffel: Wat een fantastische opkomst!! Maar liefst 102 Duffeltjes bij onze jeugd aan de start!

Wat een geweldige dag! En wat een mega-fantastische opkomst van onze eigen Duffeltjes!! Maar liefst 102(17 kangoeroes, 30 benjamins, 37 pupillen en 18 miniemen!!) Duffelse jeugdatleetjes die het beste van hunzelf gaven vandaag!!! Wat zijn de trainers en de club heel tevreden!!!

Maar liefst 17 dappere Duffelse kangoeroes haalden de lijn!!! En we zagen zelfs Lowie lopen naar  de overwinning en Bent achter hem!! Geweldig allemaal!

Bij de benjamins meisjes een heel mooie 3de plaats bij de eerste jaars voor Bente Van de Perre! In deze reeks ook mooie top 10 plaatsen voor Jackie(4de), Cato(7de), Lucy(8ste), Syenna(10de). Bij de 2de jaars een prachtige overwinning voor Lauren Wuyts! Marieke ook heel knap 4de in deze reeks. Nina(8ste) en Luna(9de) mooi in de top 10.
Bij de jongens eerste jaars een heel mooie 3de plaats voor Zayed Belafkih! Bij de 2de jaars een sterke en spannende overwinning voor Luka De Belder! Ook in de deze reeks een knappe 7de plaats voor Kilian.
Bij de pupillen eerste jaars meisjes een geweldige 2de plaats voor Beau Biesemans! Maël ook heel knap 4de in deze reeks.
Bij de 2de jaars een schitterende spurt voor de 2de Elise Pletinck  en 3de Jenthe Van Puyenbroeck plaats!! Ayleen ook knap 4de  en dan nog mooie top 10 plaatsen voor Kato(6de), Jitte(7de), Joséphine(8ste) en Eleonoor(10de).
Bij de jongens eerste jaar een heel sterke en vlotte overwinning voor Senne Hertoghs! Robbert(5de), Sep(7de) en Sam(8ste) ook heel knap in de top 10. Bij de 2de jaars een heel mooie 7de plaats voor Lander D.

Bij de miniemen meisjes eerste jaars een prachtige 3de plaats voor Marie Van Osselaer! Bij de 3de jaars een heel mooie 3de plaats voor Solien Peeters. Ook Jutta(4de), Mira(5de) en Floor7de) mooi in de top 10. Bij de jongens eerste jaars een heel sterke en ruime overwinning voor Matthias De Belder! Ook heel knap in deze reeks de 3de plaats voor Mauro Huyens. Bij de 2de jaars een geweldige 2de plaats voor Jorre De Block. 
Vandaag werden ook de clubkampioenen gelauwerd en konden fier hun beker in ontvangst nemen! Proficiat Bente, Lauren, Zayed, Luka, Beau, Elise, Senne, Lander, Marie, Solien, Matthias en Jorre!!!

Wat zijn we fier op AL onze Duffeltjes die vandaag de eindmeet haalden met groot succes!!!! Dikke proficiat aan IEDEREEN!!