04 maart 2019

crosstrofee en jeugddag: geslaagd cross-seizoen voor onze jeugd!!!

Vrijdag 15 maart: uitreiking crosstrofee provincie Antwerpen in 'de Polder' te Duffel!

Heel wat Duffeltjes(21!) konden we in de top 10 vinden van de provincie Antwerpen! Proficiat Lauren, Nina, Luka, Senne, Elise, Ayleen, Jenthe, Kato, Lander, Lander, Matthias, Mauro, Jutta, Solien, Mira, Lien, Viktor, Lore, Arthur, Lennert en Ryan! Jullie hebben het diploma en de t-shirt dik verdiend!
Luka De Belder, Senne Hertoghs en Matthias De Belder kregen er ook een prachtige beker bij omdat ze wonnen in hun categorie! Top jongens! Wat een mooi seizoen!
de aanwezige benj en pup!
de aanwezige min!

Dikke proficiat allemaal!!!!! 

Zaterdag 16 maart: jeugddag te Gent

Met een bomvolle bus naar Gent. In de bus uitleg ivm de dag en iedereen met volle verwachting....
Eens in Gent aangekomen een goed plekje zoeken en ons klaarmaken. En dan op avontuur..... . Alle spring-loop-werp-spelletjes doorlopen... . Vele nieuwe uitdagingen vielen zeker in de smaak. En we zagen alleen maar lachende gezichtjes! En op het einde van de dag de polonaise..... .

Als ik vroeg: 'Vonden jullie het leuk?' kwam er een vlotte JAAAAAAAAAAAAA... en een volle smile! Ik denk dat dit duidelijk genoeg zal zijn!!!!
Ook een vlotte organisatie en de hulp van onze begeleiders zorgen mee voor deze prachtige dag! Bedankt allemaal! Ook de mooie spandoek kunnen we zien op de foto! Proficiat aan de knutselaars!
Onze Duffeltjes met prachtige spandoek en Eline Berings!