04 maart 2019

cross BK Brussel: een top-afsluiter van het cross-seizoen!!!

Onze jeugd deed het geweldig op deze prachtige dag in Brussel! Onder de stralende zon genieten van onze Duffeltjes die top waren! Wat willen we nog meer.... . De supporters waren ook flink aanwezig en lieten zich ook mooi horen... . Heel tevreden trainers... !! Bedankt allemaal!!!

 de pupillen tijdens hun opwarming, lachende gezichtjes onder de zon!
het top-trio van de dag.... !!! Luka, Matthias en Senne!

Bij de benjamins meisjes eerste jaars een geweldige 13de plaats voor Marieke De Spiegelaere. Bij de jongens eerste jaars een geweldig sterke Luka De Belder die met ruime voorsprong winst binnenhaalde!!! Top man!
Ook Kilian Reynaert(16de) een mooie top 20 plaats in deze reeks! Lander ook in goede doen. 

En het kon niet op bij de jongens want ook Senne Hertoghs heel sterk naar winst bij de 2de jaars! Geweldig Senne! 
Ook Robbert mooi in deze reeks!

Bij de pupillen meisjes 1ste jaars maar liefst 6 atleetjes in de reeks! Elise Pletinck(13de) en Jenthe Van Puyenbroeck(20ste) en Ayleen Sterck(23ste) knap in de top 25! Ook geweldige resultaten in deze reeks voor Eleonoor, Nysa en Hannah! Mooi meisjes! Bij de 2de jaars deden Marie en Nyah ook heel knap hun best in de grote bende. 
Bij de jongens eerste jaars deed Lander zijn best. Bij de 2de jaars een prachtige strijd in de wedstrijd waar Matthias De Belder heel sterk en schitterend het zilver binnenhaalde! Top Matthias! Ook Mauro liep nog een mooi resultaat na zijn ziek zijn. 
Bij de miniemen een meisjes eerste jaars een schitterende top 10 plaats voor Jutta De Gussem! Ook Lotte Bernaerts een prachtige 13de plaats en Solien Peeters(27ste) ook nog mooi in de top 30!
Bij de 2de jaars deed Lore ook mooi haar best. 
Bij de jongens eerste jaars mooie resultaten voor Viktor en Nick. Bij de 2de jaars 3 Duffeltjes binnen de top 30. Arthur Van Osselaer(16de), Ryan De Wever(22ste) en Lennert Vanhoeck(28ste). 

Wat een prachtige dag met geweldige inzet van al onze Duffeltjes tussen wel mooi gevulde reeksen!!! 
Het was genieten voor atleetjes, supporters en de trainers! Wat een mooi einde van het winterseizoen!
Nu een welverdiende rustperiode voor iedereen! En half maart bereiden we ons stillaan weer voor naar de zomer toe....  .