16 februari 2019

Cross Kessel : schitterende prestaties van onze jeugd!

Meer dan 40 Duffelse atleetjes op deze cross en de zon was ook van de partij!

Vele kangoeroes waren aanwezig en deden het super! Proficiat toppertjes.
Bij de benjamin meisjes kon Marieke De Spiegelaere fier het podium op voor het brons!

Ook Lauren Wuyts(7de) en Nina Mariën(9de) liepen zich mooi in de top 10! Ook Charlotte, Juno en Chloë deden het weer goed.
Bij de jongens liepen Luka De Belder en Senne Hertoghs zich weer sterk naar de 1ste plaats.


Kilian Reynaerts(5de) en Sam Verheyen(9de) behaalden ook schitterende top 10 plaatsen. Lander, Siebe, Julien en Luca deden ook weer goed hun best.

Bij de pupillen meisjes een prachtige en sterke overwinning van Elise Pletinck! In deze reeks vonden we ook nog een 4 op een rij, Gitte Van Geet(5de), Ayleen Sterkx(6de), Jenthe van Puyenbroeck(7de) en Kato Rottiers(8ste). Ook Hannah, Nysa, Stien en Janne waren weer goed.
Bij de jongens 2de jaars een mooi podium met als prachtige winnaar Matthias De Belder en Mauro Huyens schitterend 2de.

Bij de 1ste jaars nog een mooie 5de plaats voor Lukas Van de Vijver. Eness, Hendrick, Jeroen en Arnaud deden ook vlot hun best.

De 1ste jaars miniemen meisjes was prachtig om te zien. Sterke overwinning voor Solien Peeters, gevolgd op de 2de plaats door Jutte De Gussem, dan de 4de plaats voor Mira Van Melkebeek en nog een 6de plaats voor Lotte Bernaerts. Bij de 2de jaars ook nog een mooie 5de plaats voor Lore Doms.
De jongens konden niet onderdoen. Bij de 1ste jaars een 7de plaats voor Viktor Vandeghinste en de 2de jaars een knappe 1ste plaats voor Arthur Van Osselaer. Ryan de Wever liep nog een 6de plaats in deze reeks. Jorre en Simen ook weer in goede doen.

PROFICIAT ALLEMAAL !!!! Blij dat jullie zo talrijk waren!