17 februari 2019

cross Essen: Mooie opkomst en geweldige prestaties!!!

Onder een prachtig zonnetje zagen we dat onze Duffeltjes het weer geweldig deden. Onze kleuren vielen weer mooi op!!! Top dat jullie er weer bij konden zijn! Proficiat ALLEMAAL!

Ons enige kangoeroetje Zayed Belafkif kon als winnaar het podium op bij de kaboutertjes! En heeft zijn kaboutertje dik verdiend!

Bij de benjamins meisjes een prachtige 2de plaats voor Lauren Wuyts!
Ook Nina MariĆ«n liep zich mooi in de top 10 en Lily ook heel knap in deze reeks. 
Bij de jongens weer een heel sterke en prachtige overwinning voor Luka De Belder!  Top jongen!
Sam Verheyen ook een schitterende 4de plaats bij de 2de jaars jongens. 
Bij de pupillen meisjes eerste jaars een prachtig volledig Duffels podium! Dikke proficiat Jenthe Van Puyenbroeck, Elise Pletinck en Kato Rottiers! 
Ook op de 4de plaats nog heel knap Ayleen Sterck. En we zagen ook heel knappe eindspurten van Hannah, Nysa en Nyah bij de pupillen dames! Mooi om te zien die geweldige inzet!
Bij de jongens eerste jaars een talrijk Duffels aantal jongens. Mooi zo Lander, Lander, Hendrik, Lukas en Benjamin! Bij de 2de jaars weer een heel sterke overwinning voor Matthias De Belder! Top man!
Bij de miniemen meisjes eerste jaars zagen we een een sterke Lotte Bernaerts die met het zilver naar huis mocht en ook het brons heel knap voor Jutta De Gussem!
Ook Mira Van Melkebeek en Lien Cluydts deden het weer heel knap in deze reeks! Bij de 2de jaars deden Lore Doms en Emma Roegiers ook weer mooi hun best!
Bij de jongens eerste jaars liep Viktor Vandeghinste zich weer heel mooi naar een 4de plaats! Bij de 2de jaars een heel knappe 2de plaats voor Arthur Van Osselaer en brons voor Lennert Vanhoeck na een geweldige spurt tegen clubmaatje Ryan De Wever(4de). 
Wat een mooi dagje! Top iedereen!