22 januari 2019

cross Bornem: mooie opkomst!

Met een 42-tal jeugdatleetjes konden we mooi voor de dag komen op het mooie crossdomein in Bornem met de leuke en toch wel vermoeiende heuveltjes!
En we brachten het er allemaal weer mooi van af! Top allemaal!

Bij de kangoeroes vielen Benthe en Anouar mooi op!

Bij de benjamins meisjes eerste jaars kon Lauren Wuyts fier het podium op voor haar 3de plaats. Ook in deze reeks nog een mooie 7de plaats voor Nina Mariën. Roos, Emilia, Chloë en Noor deden het ook weer goed!
Bij de jongens liepen Luka De Belder en Senne Hertogs weer heel sterk naar de overwinning ieder in hun reeks! Proficiat jongens! Nog heel wat mooie resultaten voor Kilian, Lander, Sam, Julien en Luca!

Bij de pupillen meisjes eerste jaars liepen Elise Pletinck(6de) en Ayleen Sterck(8ste) zich heel knap in de top 10. En nog heel wat Duffelse kleuren in deze reeks. Mooi zo Kato, Hannah, Stien en Nysa!
Bij de jongens eerste jaars een heel knappe 4de plaats voor Lander Diddens!. Ook Vincent Aerts liep zich mooi naar een 9de plaats. In deze reeks ook geweldige strijd voor Lander, Hendrick, Eness, Wannes, Benjamin en Jeroen. Bij de 2de jaars een schitterende, ruime en heel sterke overwinning voor Matthias De Belder! Top man! Mauro Huyens liep zich ook nog net in de top 10. En Arnaud en Adrian deden het ook heel knap in deze reeks.
Bij de miniemen meisjes 2 vierde plaatsen. Bij de eerste jaars Jutta De Gussem en bij de 2de jaars Lore Doms. Ze zijn terug goed op weg na hun lang ziek zijn. Emma Rogiers vieel ook heel knap op en liep zich net in de top 10. Willemien ook weer met mooie inzet!
Bij de jongens eerste jaars een mooie 7de plaats voor Viktor Vandeghinste. In deze reeks nog mooie resultaten voor Jorre, Simen en Nick. Bij de 2de jaars Lennert Vanhoeck knap 5de voor clubmakker Ryan De Wever(6de)! Mooie strijd jongens!

Dikke proficiat allemaal!